facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mix

Mix
Adresse: Storgata 8 , Leknes 8370, NO
By: Leknes
Rute: Storgata 8
Postnummer: 8370


Anmeldelser
Sto 10 min i åpen butikk uten at det var noen som ekspederte der. Ropte høyt flere ganger. Til slutt kom det ut en gutt som så ut som han hadde sovet. Vi sa vi hadde ventet i 10 min, han svarte "åja". Dette var 1,5 time etter åpning. Vi bestilte mat, men etter 5 min ser vi at han ikke har begynt å lage. Kjøttet var ikke tatt opp fra frysen og tint, slushen var ikke skrudd på... Vi dro.
Fikk beskjed at maten skulle ta 15 min, tok 30 min, spurte selv 2 ganger om det var lenge igjen, og fikk beskjed at det var litt til tid, og at han hisset seg opp. Kundebehandlingen er dårlig, og ventetiden er lang om du skal ha annet en is, milkshake & etc, så anbefaler jeg alle å sette av god tid til å vente på maten :
God milkshake, men det er vel det eneste som er bra. Før bestilling spør vi hvor lang tid maten vil ta, får beskjed om 15 minutter. Etter 10 minutter observerer vi at maten ikke er begynt på ennå, og han i kassa fortsetter å ekspeditere andre kunder som kom etter oss både betaling og servering?!?!. Etter 15 minutter spør vi om det er lenge igjen, og får småfrekt svar om at det vil ta lengre tid. Når det er gått 25 minutter og maten ennå ikke er begynt på spør jeg om han klarer å få den ferdig på 7 minutter, da vi begynner å få dårlig tid og må dra. Han sier da at "sa jo når dere bestilte at det vil ta lenger tid", selv om vi er 4 stk som hørte at han sa 15 minutter. Påpeker dette, og han fyrer seg opp og sier noe a la "skal du slutte å diskutere eller vil du ha pengene tilbake?". Jeg rister på hodet og går å setter meg. Heldigvis klarte han å få maten ferdig på 7 minutter, når han først begynte. Utrolig dårlig kundebehandling og prioritering, styr unna.
Elendig service. De hadde ikke veksel, jeg kjøpte noe mer slik at det ble nøyaktig en 200-lapp. Ba deretter om å få kvittering på det jeg handlet, det nektet de å gi meg. Hvis jeg ville ha kvittering måtte jeg handle et annet sted, så tok han varene og ga meg pengene tilbake. Veldig rare greier.
Helt bak mål og meining, dårligere service enn dette skal du lete lenge etter, hær bestiller vi mat fra stamsund og får beskjed om at maten skulle stå klar om ca 30 min. Klokken var da 22.27. vi møtte opp på mix 22:55. Da var dørene åpne og en mann sto bak disken og mente at vi ikke har bestilt mat å han klaget over at det var dårlig dekning ved telefonsamtale. Da har vi kjørt 1,3 mil før ingen nytte. Ansatt bak disken begynte å bli ufin og tilbyde kebab tallerken istedenfor burger å rulle kebab som vi bestilte. Noe som ikke var av interesse når vi skulle spise det vi hadde bestilt. Ingen unnskyldning for at dem har tabbet seg ut. Og velger heller og fortelle at han har avtale med daglig leder å skal stenge 1 time før stengetid ifølge deres nettside. Heia Esso som reddet kvelden vår.
Hyggelig ansatte, og veldig bra service
Dårlig service
Koselig og veldig hyggelig personer.
God is og bra mat
Bra mat, god service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler