facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mjølkerampen

Mjølkerampen

Info

Her på Mjølkerampen kan vi by på god kaffe, heimelaga kaker, smørbrød, ferske brød, gjærbakst og enkle lunsjrettar basert på lokale råvarer og mykje meir.

Historie

Før jul skal vi opne kafé med lokalmat og butikkonsept med sal av interiørartiklar i Sande sentrum som får namnet Mjølkerampen AS.

Mjølkerampen var tidligare eit utprega samlingspunkt der gardsarbeidarar møttes og utveksla nyhende, eller skaffa seg skyss med bil eller lastebil. Difor tykkjer vi namnet var utruleg passande ettersom det ligg så sentralt til midt i sentrum av kommunesenteret. Gaular kommune ligg og midt i fylket vårt mellom Sogn, Nordfjord, Bergen og Bremangerlandet. Ein kjem ikkje meir sentralt enn dette.

Sosial samlingsplass for lokalbefolkninga, med lokal mat i flotte lokale. Med vår kompetanse og gode service skal skape ein god atmosfære og ein hyggjeleg møtestad med mykje sjel og historie. Her skal alle føle seg velkommen og forvente å få det vesle ekstra.

Vi ønskjer å betre tilbodet av lokal mat og heimelaga produkt, både gjennom sal av eigne og andre lokale produkt. Vi har også eit lite selskapslokale som kan leigast ut til små selskap, barnebursdagar, møter, kulturinnslag og elles det lokalbefolkninga ynskjer.
Velkommen.

Kontaktinfo:
Siv Helen Tuften
Tlf 95 24 21 50

Adresse: Vadheimsvegen 19, 6973 Sande I Sunnfjord, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 95242150
By: Sande i Sunnfjord
Rute: Vadheimsvegen 19
Postnummer: 6973


Anmeldelser
Salg av god, heimelaga mat som du får servert i veldig koselige rammer. Dei har gode arrangement gjennom året som f.eks. pub, konsertar og festar/middsgsarrangement. Ein får også kjøpt varer som te, kaffi, sjokolade, div. tekstiler og lokalproduserte matvarer. Pluss for leikekrok til barn. Dette er møteplassen på Sande!
Hærlig atmosfære og betjening!! Og himmelsk god mat!! Må virkelig anbefales. :
Verdens beste mat og så får du ein indre ro av å vere der
God mat og fin plass
Lunt koselig og gjestfritt. God atmosfæren
Fantastisk flott og trivelig å være
Har vore det i diverse selskaper. Alltid hyggelig og god mat. Flott atmosfære. Meir enn ca 50 gjester blir trangt
Ganske ok ikke noe mer
Hyggelig miljø, men bare enkelt mat og vanlig kaffe
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler