facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mjøsa Ferie og Fritidssenter

Mjøsa Ferie og Fritidssenter

Info

Campingplass, overnatting
Åpningstider resepsjon påsken
Man-fre 08:00 - 19:00
Lør-søn 09:00 - 21:00



"Helårs campingplass med strandlinje, flott badeplass med flytende badepark sommertid, båthavn, skog og grøntarealer, kun to minutter fra E6 mellom Hamar og Lillehammer avkjøring mot Brumunddal sentrum - mot HelgøyaOver 400 plasser for caravan, bobiler og telt, familieleiligheter og hytter. Minigolf, lekeplasser, fotballbane og utleie av sykler, tråkkebåt, kano, mm. Sykkelavstand til Brumunddal sentrum med bakerier, restauranter og kjøpesenter. Åpningstidene under i resepsjonen varierer litt med sesong, men skal som regel være oppdatert her og ikke minst på våre nettsider."
Adresse: Bureiservegen 5, 2384 Brumunddal
Telefonnummer: 62359800
By: Brumunddal
Rute: Bureiservegen 5
Postnummer: 2384



relaterte søk: Steinvik Camping, Toppcamp
Anmeldelser
Fin camping med fint sanitæranlegg og fint utsikt, enda finere blir det når alt blir ferdig. Di får 4 stjerner fordi jeg synes det er rart når det er dårlig vær, og utenom sesong og nesten all bobil parkering er tomt. Allikevel ikke skal få lov å stå der med campingvogn da var det bedre for oss med vogn å stå i gjørme eller ødelegge gresset.. Litt gammeldags tanke gang da di fleste camping plasser begynner å behandle campingvogn eller bobiler likt, slik det skal være.. Det er like kjekt for oss å få lov å stå på asfalt ''reint og fint'' og nær sanitær som for vedkommende med bobil... Ellers kommer vi gjerne tilbake
Skuffende fordi vannlekene ikke var til stede og campingen var valgt på grunn av akkuratt det. Det sto ikke noe på nett at dette ikke var installert/hadde kommet enda, da vi reserverte. Plassen vi valgte på nett var ikke tilgjengelig pga byggearbeidet/dårlig drenering. Jeg fikk ikke noe forklaring før jeg spurte 2 ganger hvorfor vi ikke fikk plassen vi hadde valgt. Måtte selv spørre om oversiktskartet og jente bak disken var ikke helt innarbeidet enda, nesten redd å hjelpe. Hjalp ikke før sin kollega var ferdig mens hun var ledig lell. Også min venninne fikk ikke sin plass som hun også reserverte på nett. Seint åpning av mat ved lavvoen i fra kl 1700, her var det ikke noe sommerferie åpning enda. Svømmestranden var skuffende, ingen sand, leker, skli eller liknende men fikk svømme lell. Dyr camping og var en del høy musikk i fra nabogården. Kunne gjerne blitt forklart at det fantes en kortleser bak dusjdøren, så at gjestene ikke trengte å forklare det til de som bare fikk kalt vann. Det var flere enn 3 forskjellige gjester som kom udusjet tilbake. Hoppeputa var favoritt. Velg nøye plassen din, det er mange som er ganske så bløtte når det regner, ikke ordentlig drenering. Fint når det blir spørt om alt var ok og/eller en velkommen tilbake. Fikk et smil men det ble bare kontrollert på bomkortet om alt var ok. Litt mangel på klantenservice.
Kjekk plass for bobiler, med bra utsikt. Masse nytt på lekeplass og fin badeplass. Tidligere måtte man i resepsjon for å få kort til å åpne bommen, nå kan man kjøre å finne seg en plass først og så betale etterpå. 348kr/dag ink. Strøm. Litt slitent sanitærbygg, men helt innenfor.
Fin plass og beliggenhet. Gammelt og dårlig sanitæranlegg med åpne toalettbåser som minnet om 80-tallet. Altfor få i tillegg, med tanke på campingens størrelse. Håpløst med kø til dusj og toalett. Til 150kr mer enn de fleste andre steder for en bobilplass blir dette for dårlig.
Grei camping når den blir ferdig/nå er den meir eller mindre et anleggsområdet .Det bør det opplyses om på nett.Blei vekt kl 0700 av anleggsmaskiner og mye støy . Det og betale 600kr. For og bo i et anleggsområdet er i drøyeste laget .
Fin camping nære Mjøsas strandsone. Dessverre lite fasiliteter og ikke spesielt hyggelige sanitæranlegg. Slitt og føles urent, selv om det ikke nødvendigvis er det. Fint område for turer gående eller på sykkel. Nær Kvarstad gård og nær Mjøsparken og Brumunddal sentrum.
En topcamp under utvidelse. Vi tok en tlf og fikk høre at det kunne være litt støy og at plassen kunne være uryddig og bære preg av oppgraderingen. Til den prisen valgte vi å ta sjansen. + Vannpostene var ikke langt unna. Dusj ink i prisen. Lite annleggsbråk når vi var der. - Må gå litt for å komme til tømmestasjon. Gå enda lengre for å vaske opp. - - - Pengene du setter inn på dusjkortet, for å vaske klær, får du ikke tilbake, hvis du har noe igjen på det. Så beregn ant klesvask, sett inn nøyaktig beløp, så slipper du å "tape" de kronene. Ellers blir nok dette en bra campingplass, når oppgraderingen er ferdig
Kjempefin og romslig campingplass. De har mange døgnplasser med strøm for oss som har campingvogn. Stor lekeplass for barna og en trivelig badeplass Fine rene sanitæranlegg, men litt oppgradering hadde vært fint. Spessielt båsene for toaletter i hovedbygget Rev: Vær oppmersom på feriestart 2022. Hær er det massivt anleggsarbeid. Har lagt ut bilder på Oppdateringer. Mange dusjer var visstnok også ute av funksjon og ene dagen tok de strømmen i ca 2 timer med kort forvarsel.... Stopper ikke hær på hjemturen i år i alle fall.... Men kanskje vi dropper innom neste år om de har fått ting på stell Det skal sies at når vi reiste, beklaget de for allt bråket og vi fikk refusjon på plassleien. Når de viser god kundebehandling og ordner opp, kommer de langt med det Rev: Vi tok sjansen og stakk innom på vei hjem etter å ha snakket med de på telefon angående anleggsarbeidet. Det er betydelig stillere nå, pr 10.juli og det var mange campere dær. Så det ser ut til at sommeren dær blir fin
Ok camping med greie normale fasiliteter... ved Mjøsa!! Lite busker og beplantning, her gjelder det tydeligvis å få flest mulig inn på området...... Uansett... årets drop-in 2022 frarådes. Fikk plass rett ved anleggsområdet hvor de utvider, og våknet brutalt rett før 07-tida til en voldsom anleggsaktivitet. Skjønner at de må utvide, men her nytter det ikke å være... på toppen av det hele, forlanges det full pris for plassen og rimelig er det ikke ... Dette er ikke plassen å være i år... Kjør videre!
Familie med to barn har booket hytte i romjul og nyttårshelg. Etter å ha kjørt 45 mil kommer de fram til iskald hytte med 15 minusgrader ute. De setter på varme, men etter flere timers ventetid er hytta fortsatt iskald og ubeboelig! Ingen ansvarlige/vakt å nå pr telefon, ingen info om "krisetelefon". Det er nå midt på natta, og hotell i distriktet har julestengt. Så utrolig dårlig at det finnes ikke ord for det!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler