facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mjøsmuseet

Mjøsmuseet

Info

Sommersesong se mjosmuseet.no. Vi har arrangement hele året: Naturens dag på Eiktunet og Stenbergdagen på våren, Eiktunetdagen og Skibladnerdagen på Mjøssamlingene i august. Jul på gjøvik gård, Jul på Stenberg og julemarked på Eiktunet er popul

Historie

Vi har arrangement hele året: Naturens dag på Eiktunet og Stenbergdagen på våren, Eiktunetdagen og Skibladnerdagen på Mjøssamlingene i august. Jul på gjøvik gård, Jul på Stenberg og julemarked på Eiktunet er populært. Omvisninger om sommeren.

Etikett

På Mjøsmuseet kan du oppleve alt fra ekte helleristninger til amtmanninnens kjøkken, praktfulle hager, bohemske stuer og veteranbåter fra Mjøsa som vipper koselig ved bryggekanten.

Mjøsmuseet har historiske anlegg på Gjøvik, Toten, Lillehammer og Minnesund og spesielt ansvar for sjøfarten på Mjøsa. Museet har kontorer på Kapp og Gjøvik, som huser ca. 16 fast ansatte.

På Gjøvik kan du besøke Gjøvik gård og glassutstillinga på Holmen brenneri nede i sentrum og Eiktunet friluftsmuseum på Øverby. På Toten ligger den amtmannsgarden Stenberg slik den gjorde i 1814. Utstillingen «Mjøsas ark» på Kapp Melkefabrikk viser menneskenes bruk av Mjøsa gjennom 8000 år. Mjøssamlingene under bruene på Minnesund tar oss med til tida da Skibladner ble bygget. Anlegget forteller om sjøfart og liv på norges største innsjø.

Besøk våre unike spisesteder:
Drengestua Kafé på Gjøvik Gård servere byens
beste karbonadesmørbrød (gjovikgard.no)
Eiktunet Kafé på Eiktunet serverer middager
og småretter (eiktunetkafe.no)
Ditlevines utsikt på Stenberg serverer historisk mat
og kaker fra egen kokebok (ditlevine.no)

Mjøsmuseets kafeéer har åpent hele året og følger museets åpningsdager om sommeren.

Adresse: Kapp Melkefabrikk Fabrikkvegen 48, 2849 Bilitt, Oppland, Norway
Telefonnummer: 911 70 500
on.teesumsojm@tsop
By: Bilitt
Rute: Kapp Melkefabrikk Fabrikkvegen 48
Postnummer: 2849



relaterte søk: mjøsmuseet minnesund, mjøsas ark, mjøsmuseet stenberg, eiktunet, mjøsmuseet ansatte, mjøsmuseet eiktunet, mjøsmuseet arkiv, gjøvik gård
Anmeldelser
Hyggelig og hjelpsomme ansatte, fint sted.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetid
fantastisk. Ble nostslgisk av opplevelsen. Det føltes som man var i gamledager.
Mye lokal historie
Veldig snørik herlig
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mjøsmuseet.

Bilitt historisk museum

åpningstider, plassering. Kapp Melkefabrikk Fabrikkvegen 48 kart bykart, satellitt visning. Mjøsmuseet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mjøsmuseet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mjøsmuseet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler