facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mobile Bø

Mobile Bø

Info

Din lokale Opel forhandler i Bø i Telemark. Hos oss finner du et stort utvalg og gode tilbud på nye og brukte biler. Vi er autorisert merkeverksted for Opel og Honda men tar også reparasjoner, service og EU-kontroll på alle bilmerker. Velkommen!

Historie

Vi er din lokale Opel forhandler i Bø i Telemark. Hos oss finner du et stort utvalg og gode tilbud på nye og brukte biler. Vi er autorisert merkeverksted for Opel og Honda men tar også reparasjoner, service og EU-kontroll på alle bilmerker. Velkommen til oss!



"Mobile Bø er din lokale forhandler av Opel og Hyundai i Bø, Telemark. Hos oss finner du et stort utvalg og gode tilbud på nye og brukte biler. Vi er autorisert merkeverksted for Opel og Hyundai, men tar også reparasjoner, service og EU-kontroll på alle bilmerker. Velkommen til oss!"
Adresse: Gvarvveien 83, 3800 Bø i Telemark
Telefonnummer: 35 06 19 99
By: Bø i Telemark
Rute: Gvarvveien 83
Postnummer: 3800


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 19:00
Fredag: 07:30 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: bruktbil bø i telemark, mobile oslo, mobile skien, mobile bergen, bø auto, dekk bø, mobile drammen, bilforhandler bø i telemark
Nærliggende lignende selskaper
Caravan & Bil Bø AS Caravan & Bil Bø AS 347 meter Har akkurat kjøpt vogn nr 3 av CBB. Føler i aller høgste grad at kunden er i fokus, b...
Bø Bilomsetning Bø Bilomsetning 687 meter Bø Bilomsetning har snart 20 års erfaring med 4x4 av de fleste slag
Rent-a-wreck Bø Rent-a-wreck Bø 1 km Veldig bra plass å låne Billig bil til hit å dit kjøring. Å hyggelig jente som var se...
Anmeldelser
Utmerket service, raske og hyggelige. Fikk hjelp med ein gong me kom inn med skrue i dekket. Fikset og klar til avgang på 15 min.
Effektiv og hyggelig handel, kjøpte elbil her i fjor sommer og er fremdeles storfornøyd!
Fullstendig useriøs salgsavdeling. Annonserer bil som EU-godkjent og nylig vært på service, viser seg å ikke være noen av delene etter en telefon. Ok, så lenge dette gjøres før salg kan jeg vente litt. Ringer flere ganger for sjekk av status, liten fremdrift. Blir lovet at ikke andre skal få kjøpe den uten at jeg blir oppringt først. Så etter ny telefonisk kontakt fra min side sier selger at han "lurer på om en kollega har solgt bilen... skal ringe deg igjen..." Ingen telefon tilbake, men en dårlig beklagelse på SMS neste dag etter ny purring fra min side... bilen var solgt til noen andre.
Går litt tregt for seg. Med tanke på service på bil, brukte veldig lang tid. Og var i tillegg svindyr. Også litt misfornøyd med håndtering etter kjøp av bil. Måtte tilbake å få fixet noen småting. Måtte kjøre dit en god del ganger, pga dem prøver først å fixe på billigst mulig måte. Når dette så ikke holdt mål, var det jeg som måtte kjøre tilbake å få fixet igjen. Litt kjedelig.
Veldig fornøyd med dagens handel. Rask og effektivt.
Trivelige folk både på verkstaf og salg Trygt med merkeverkstad i bygda når ein har elbil for fyrste gong!
Prøver seg med litt av hvert disse! ble bedt om å signere kontrakt uten å ha sett på bilen, maken til forretning :S
Verdens dyreste sikringer til en bil får en her Gratulerer
Veldig hyggelig og ryddig handel. Alt ordnet på telefon og mail og bilen levert på avtalt sted.
Vi kjøpte bil der. Veldig trivelig selger, med kunnskap om bil. Hjelpsom, og effektiv
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mobile Bø med offentlig transport


Posten Beverøya 310 meter
116
Sperrud Beverøya 340 meter
116
140
323
R1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler