facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mobile Drotningsvik

Mobile Drotningsvik

Info

Mobile Drotningsvik AS er Opel-forhandler i Bergen. Vi har drevet bilforretning i over 40 år. Vi holder til i Drotningsvik og har salgsavdeling for nye og brukte biler, delelager og verksted.

Adresse: Janaflaten 43, 5179 Godvik, Hordaland, Norway
Telefonnummer: 55 51 19 00
By: Godvik
Rute: Janaflaten 43
Postnummer: 5179


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: Mobile Åsane, Mobile Kokstad, Mobile leasing, Mobile bil, Mobile ansatte, Mobile Autopartner, Mobile Oslo, Bruktbil Godvik
Nærliggende lignende selskaper
Volkswagen Møller Bil Drotningsvik Volkswagen Møller Bil Drotningsvik 200 meter Meget hyggelig personell, har alltid fått god service.
Ståle Matre Bilimport Ståle Matre Bilimport 230 meter Formidler import av Toyota fra Danmark og Sverige. Leverer nå også Lexus NX 300h. Bes...
laaav.no laaav.no 2 km Mye spennende produkter innen felg og senk. Størst på luftsenk !
Anmeldelser
Dårlig. Følger ikke opp reklamasjon på arbeid som er garantisak. Svarer ikke på mail!
Helt grei butikk,
vil på det sterkeste fraråde folk å handle bil på denne plassen. servicerådgiverne er særdeles uhøflige.Kan ikke behandle kunder. direkte uhøflige,enkle garantisaker blir ikke fikset,må krangle med di. finner feil informasjon på nett,og handler utifra det.
kjøpte en ny Mocca her. Oldervoll lot seg ikkje høre fra når overtakelsen skulle skje. Vi hadde signert kontrakt og alt, kjøpte Subaru istedenfor de holdt lovnadene.
Vi har brukt Mobile Drotningsvik som fast serviceverksted på alle våre biler i mange år. Før dette har vi prøvd mye forskjellig. Veldig fornøyd med servicen hos Mobile og kommer til å fortsette her fremover også.
Jeg dro til Mobile Drotningsvik AS da jeg hadde bestemt meg for å anskaffe meg en el-bil. Jeg kunne svært lite om elbiler på det tidspunktet, men Ken Andre gav meg god informasjon. Til tross for at jeg valgt en bil som var hos en annen forhandler hjalp Ken Andre meg gjennom hele prossesen! Kjempe service! Hit kommer jeg tilbake!
Proft og hyggelig uten visvas
Vi har brukt Mobile Drotningsvik i mange år og har alltid vært utrolig fornøyd med servicen og kundeopplevelsen. Egil Igland stiller alltid opp og yter en service man sjelden opplever i dag. Anbefales på det sterkeste og vi kommer som alltid tilbake
Har kjøpt bil der.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler