facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Modum menighet

Modum menighet

Info

Dette er en side som gir informasjon om hvor du finner menigheten på facebook! Sjekk det øverste innlegget, det som er fast, så finner du hvor.

Historie

Velkommen til Modum menighet sin side! Her legges det inn arrangementer, bilder og informasjon fra noe av alt det flott som skjer i menigheten. Ikke alle grupper og aktiviteter er aktive på fb; så for mer utvidet informasjon, se www.kirken.no/modumkirke.

Vår oppgave

Gi informasjon til alle i Modum om hva som skjer i menigheten og ønske de velkommen!

Adresse: Kapellveien 1, 3340 Åmot, Buskerud
Telefonnummer: 32 78 32 30
on.ekrikmudom@rotnokekrik
By: Åmot
Rute: Kapellveien 1
Postnummer: 3340



relaterte søk: modum menighetsblad, åmot kirke, heggen kirke, begravelser modum, prester i modum, konfirmanter i modum 2018, konfirmasjon modum 2018, modum kirkeråd
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Modum menighet.

åmot religiøst senter

åpningstider, plassering. Kapellveien 1 åmot religiøs organisasjon kart bykart, satellitt visning. Modum menighet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Modum menighet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Modum menighet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Modum Menighet Modum Menighet 0 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler