facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Moelv Bil As

Moelv Bil As

Info

Moelv bil A/S forhandler av Knaus,Tabbert og T@B.

Caravan, bruktbil, verksted, bilglass, lakk/karosseri

Caravan utstyr

Avd på Gjøvik og Moelv

Historie

VELKOMMEN TIL MOELV BIL A/S

Moelv Bil As ble startet i 2009.

Vi har mange års erfaring innen salg og verkstedtjenester, Vi er i dag Autorisert forhandler av Knaus Caravan og SsangYong Vare/Person-biler.

Vi består i dag av to salgsavdelinger:

- Avd Moelv som holder til i Storgata 149 – 2390 Moelv

- Avd Gjøvik som holder til i Trondhjemsvegen 8 – 2821 Gjøvik.

Vårt verksted holder til på Moelv.


Det vi kan tilby:
-Kvalitetssikre bruktbiler fra kr 30,000,- til 350,000,-
-Kvalitetssikre brukte campingvogner.
-Nye Campingvogner/Bobiler fra Knaus
-Nye Vare/Person-biler fra SsangYong
-Godkjent BilXtra verksted for opptil 3500kg
-Caravanutstyr fra Max Fritid
-Fukt og Gasstester
-Innkjøp av din brukt bil
-Eu kontroll
-Billakkering
-Ruteskift
-Ac Service
-Flushing av girkasse
-Spesialkompetanse på Dyser og Glødeplugger
-Dekk hotell
-4 hjulkontroll
-Ekspertise Elektromekanikk
-Optimalisering av motor
-Taksering av din bil,carvan og bobil
-Retting av småskader

Og mye mer


Vårt mål er å kunne tilby deg som kunde god service og et godt utvalg av produkter.

Vi gjør vårt beste for å ha fornøyde kunder over hele landet.


Gå inn på www.Moelvbil.no eller ring oss på 40 00 38 76



"Moelv bil & Caravan er forhandler av Knaus, Tabbert, T@B, Caravelair og Challenger bobil samt utendørs massasjebad fra Spatec. Vi er også forhandler av ny bil av merket JAC og bruktbil.Vi er i tillegg forhandler av terrengkjøretøy fra Erling sande med merkene fra ARGO og HISUN med service verksted både til privat og proff bruker.På Gjøvik har vi også Godkjent MECA bilverksted, samt caravan/bobil verksted.Ta kontakt med oss idag på tlf nr 40003876 for mer info."
Adresse: Storgata 149, 2390 Moelv
Telefonnummer: 40003876
on.libvleom@tsop
By: Moelv
Rute: Storgata 149
Postnummer: 2390


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: bruktbil moelv, www moelv bil no, bruktbil gjøvik, moelv caravan, moelv bilverksted, bilhagen moelv, bilxtra moelv, hagen bil
Nærliggende lignende selskaper
Mesna Auto Mesna Auto 1 km Kjempebra verksted! God service og reale priser!
Royal-autocare Royal-autocare 2 km Vi spesialiserer oss i keramisk coating, polering, chrome delete og vinyl wraps for d...
Anmeldelser
Ødegård er rett mann på rett plass ! Sjeldent god kundeveiledning, kunnskap og hyggelig mottakelse. Anbefales for den som er interesert i caravan.
Vanskelig å komme i kontakt med, svarer ikke på epost. Har fortsatt en bil som det skulle utbedres feil på umiddelbart etter handel. Nå har det går over tre måneder.
Maken til direkte service finnes ikke. Gjelder både Gjøvik og Moelven. Fikk hjelp direkte der og da . Sikring gått. Null problem for proffer
Flotte campingvogner og biler pluss at de har det du trenger av midler til stampen/boblebadet.
Selgeren Dennis fremstår som en lettere krysning mellom Speedy Gonzales og Mikke Mus på speed, men superhyggelig og veldig hjelpsom. Er i høyeste grad opptatt av at kundene skal få akkurat det de trenger, i stedet for å prøve å dytte på de unødvendig utstyr for å tjene ekstra penger. Asle på verkstedet er i en klasse for seg selv når det gjelder å være resultatorientert. Han lever etter mottoet at ingen ting er umulig, men det umulige tar bare litt lengre tid. Jeg har hatt noen spesielle og sære ønsker der, men alt lar seg ordne, selv om de aldri har gjort det før. Min erfaring derfra bygger på at jeg har brukt verkstedet der på campingvogna mi, og har nå endt opp med å kjøpe ny bobil der.
Ikke stol på Moelv bil. De fikk oss til å skrive kontrakt for å kjøpe bilen vår og avtalte en dato å hente bilen. Vi ventet hele dagen på dem. Selv om de sa de var på vei kom de aldri. Prøvde å ringe til de flere ganger uten å få kontakt. Fikk ikke beskjed før dagen etter at de ikke ville kjøpe bilen allikevel. Moelv bil oppførte seg uprofesjonelt og useriøst.
Gjorde en rask og enkel handel med korte tidsfrister, men fortsatt var alt i henhold til avtalen ved overlevering. Jeg ønsket meg ett annet fortelt til vognen, det var sluttsolgt og med kort tidsfrist så klarte ikke Dennis fremskaffe dette tidsnok, men han ordnet alternativt telt til meg slik at vi berget ferieturen: Dennis ringte meg i etterkant av levering, hyggelig med oppfølging av selgeren:
Kjøpte en bil til 315000, skulle være strøken, men det var mange feil og noen av typen kritisk. Svelgte noen kameler og godtok av forhandler kjøpte tilbake bilen kontra heving av kjøpet så slapp jeg å blande inn advokat. Tapte vel mellom 10-15000 på en bil jeg hadde i 2 uker. Hvilken forhandler vet ikke om avvik på km stand på EU kontroll, bærte og bremselys som ikke fungerte, tett DPF, feil på bremser ++. Skal du handle bil, gjør det en annen plass eller skyld deg selv, du er herved advart!
Kjøpte campingvogn her og er meget fornøyd med både handelen og innbytte av den gamle. Vi fikk god informasjon i forkant av kjøpet. Kort leveringstid. De jobba hardt for å kunne levere vogna i tide til vi skulle på tur. Opplever de som en seriøs forhandler, har fått god hjelp. Og du blir møtt med et smil og et oppriktig ønske at du som kunde skal bli fornøyd! :
Ikke kjøp bobil på dette stedet. Selger framstod som allvitende og serviceminded, men virkeligheten var en helt annen. Meget ukyndig og lite hjelpsom. Ingen ting av vår avtale, da vi kjøpte bobilen høsten 2018; om å framskaffe instruksjonsbøker på skandinavisk, og gummimatter som skulle ligge klare våren 2019, ble etterkommet. Meget mangelfull opplæring og mange feil ved bobilen 2019 mod ble påpekt, men ikke rettet. Så styr unna.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler