facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Moelv Taxi As

Moelv Taxi As
Adresse: Storgata 112 B, 2390 Ringsaker
Telefonnummer: 62367279
By: Ringsaker
Rute: Storgata 112 B
Postnummer: 2390



relaterte søk: maxi taxi moelv, taxi kalkulator, brøttum taxi
Anmeldelser
Først kom taxisjåføren litt forsinket, men resten var helt topp! Han var både hyggelig og morsom.
Bestilte bil til Moelv kirke. God service og hyggelig sjåfør! Fikk opplyst at det ikke var ventetid. Fikk opplyst at det ble sendt bil fra stasjonen med en gang. Opplyste om at vi var to personer. Fikk en ti?-seter etter cirka 20 minutter. For derfor trekk for unødvendig stor bil jamfør samfunnsansvar og klimagassutslippsmål og for lengre ventetid enn oppgitt. 20 minutter er ikke særlig lenge å vente, men når dere oppgir at bilen «kjører til deg nå», en strekning som tar 6 minutter i følge Google Maps, så er 20 minutter et avvik på nesten 400%. God service og hyggelig sjåfør!
Kommet på tiden og veldig hyggelige sjafører. Hjelper meg inn med rullestolen og sikrer godt.
De sier de kommer om 15-20 minutter, men i realiteten så tar det faktisk 1 time ++ og når jeg spør hvorfor de er så forsinket så sier de at de har kjørt andre folk som har bestilt etter meg igjen. Jeg kommer aldri til å ta taxi i Moelv igjen..
Helt forferdelig ventetid, helt forferdelig kundeservice, og egentlig helt i stil med Moelv som by, generelt... Helt forferdelig!!
Hyggelig. Trygt kjapt og billig.
Dårlig service rett og slett.
Kjempehyggelige arbeidere å rask service
Taxistasjon er taxistasjon.....
Høflige ansatte. I tide fortalte de meg hvor lenge før, toget mitt klokken 04:30 om morgenen, jeg trengte en taxi, og de hjalp meg med kofferten min.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler