facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Moen Bjøllefabrikk As

Moen Bjøllefabrikk As

Info

Moen Bjøllefabrikk ble grunnlagt i 1922, og har siden da levert utstyr til husdyrmerking. Vareutvalget omfatter nå alt av elektroniske øremerker, bjøller og klaver. I tillegg leverer vi bjøller til små og store arrangement, gaver, suvenir og annet.

Historie

Et av de viktigste produktene i dag er elektroniske øremerker, Allflex EiD. Godkjent av både ICAR (Internasjonal godkjenning) og Mattilsynet, brukes dette merket som offisielt øremerke både i Norge og i store deler av verden. Allflex EiD er tilpasset ISO-standarder som gjør at det meste av leseutstyr som finnes i dag, kan brukes. Vi har også lesere og antenner som kan brukes sammen med elektronisk vekt og/eller avlsprogram Allflex EiD er svært godt utprøvd og tilpasset den enkelte brukers behov. Alle øremerker vi leverer, blir preget oprogrammert på vår fabrikk ved bruk av det unike prege- og programmeringsanlegget. Anlegget er utviklet i nært samarbeid med Allflex, og tilpasset norske behov og krav.

Vi leverer også bjøller til ulike arrangementer, alt fra små til store begivenheter. Bjøller som gaver, firma- og sponsorgaver og suvenirer, er også populært. Vi kan gravere egen logo og/eller tekst, og bjøllene kan ferdig med bånd. Siden OL på Lillehammer i 1994 har vi levert offisielle lisensbjøller til hvert vinter OL, og det er nå få store konkurranser hvor ikke den velkjente bjølleklangen kan høres.

Moen Bjøllefabrikk er fortsatt en liten, men svært effektiv familiebedrift. Kundetilpasning, kort leveringstid og stor fleksibilitet er blitt ett av våre varemerker. Høyt kunnskapsnivå, spesielt når det gjelder husdyrmerking, gjør at vi stadig utvider vårt marked. Muligheten til rask omstilling i produksjonen sørger for at det også er interessant å finne nye markedsområder, samt være i forkant på utviklingssiden. Vi verdsetter personlig kundeservice til alle våre kunder, og vi ser nå fram til å høre fra deg!

Adresse: Øyevollveien 6, 4460 Moi, Norway
Telefonnummer: 51401150
on.kkirbafellojbneom@tsop
By: Moi
Rute: Øyevollveien 6
Postnummer: 4460


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:30
Tirsdag: 07:00 - 15:30
Onsdag: 07:00 - 15:30
Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 15:30


relaterte søk: moen øremerker, osid, os id, moen norge
Anmeldelser
Super service, kjempefornøyd med installasjon av robotklippere!
Topp service fra første kontakt på telefon og ved levering/utførelse av oppdrag. Følte som om jeg var den eneste kunden den dagen. Takk for hjelpa
Kjempe god service. Gjør alt for å hjelpe
Hyggelige folk og fantastisk service
Bra verksted og service.
Min beste anbefaling
God service
En hyggelig betjening
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler