facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Moisknipen

Moisknipen

Info

Moisknipen er en av mange kniper i Kvås. Den ligger noen hundre meter nord for Ørneknipen. Merket løype til Moisknipen fra Moislia og Ørneknipen. Postkasse

Historie

Enkleste måten å komme seg til Moisknipen på er enten via byggefeltet Moislia eller fra Ørneknipen.

Fra nordenden av Moislia er det skiltet og merket løype opp til Moisknipen. Turlengde er cirka 700 meter. Det er bratt opp, omtrent som opp til Ørneknipen.

Fra Ørneknipen til Moisknipen er det cirka 500 meter (et kvarter) å gå i ulendt, men forholdsvis greit terreng. Det er skiltet og merket løype. Et par steder er det begrenset fremkommelighet, men der det skal det ryddes i løpet av sommeren.

Moisknipen ligger cirka 285 meter over havet.

Adresse: 4588 Lyngdal, Norway
By: Lyngdal
Postnummer: 4588


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Moisknipen.

Lyngdal fjell

åpningstider, plassering. Moisknipen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Moisknipen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Moisknipen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Løland hyttefelt, Lyngdal Løland hyttefelt, Lyngdal 11 km Så stille at du kan høre stillheten!
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler