facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Molo Brew

Molo Brew

Info

Mikrobryggeri og gastropub i Ålesund



"Molo Brew er en bryggeripub på Stornespiren i Ålesund sentrum.Vi brygger, serverer øl og griller burgere, og så elsker vi musikk!"
Adresse: Keiser Wilhelms gate 2 B , Ålesund 6003, NO
Telefonnummer: 404 36 883
on.werbolom@ieh
By: Ålesund
Rute: Keiser Wilhelms gate 2 B
Postnummer: 6003


åpningstider

Tirsdag: 11:00-00:00
Onsdag: 11:00-00:00
Torsdag: 11:00-01:00
Fredag: 11:00-02:00
Lørdag: 12:00-02:00
Søndag: 14:00-22:00


relaterte søk: molo brew meny, molo brew aldersgrense, molo brew åpningstider, molo brew mat, molo brew burger, molo brew take away, molo brew ålesund meny, molo ålesund meny
Anmeldelser
Kul plass, blanding av gamle retro møbler og enkle lange furubord med benker. God alkoholfri øl på tapp! Stor pluss, finner ikke det mange plasser. Navnet på den ølen kunne vært litt mindre stigmatiserende ; bytt navn, please shufleboard! Behagelig musikk, rene toaletter. Litt forvirrende om serveringspersonalet snakker norsk eller engelsk. En bra plass å henge :
Må være det beste stedet i Ålesund å teste øl. SpennendeMat: 5/5
Kjempegodt øl, nydelige burgere! Griller med kull, og det merkes. Klippfiskburgeren var også imponerende god.
En stor og flott bryggeripub liggende nede ved havna i Ålesund. Uteserveringen er sikkert veldig hyggelig når årstid og vær ligger til rette. Det aller meste av det de serverer er eget brygg. Gode burgere har de også. Var mange varianter av IPA på menyen, men også en del surøl, noe belgisk og et par stout. Noe for de fleste her.
En god plass å ta en øl, var ikke fult på en tirsdagskveld. Flere Shuffleboard tilgjengelig!Service: 5/5
Her får du sannsynligvis byens beste burger Bacon på burger burde vert bedre stekt, hvis vi skal være kritiske. Godt utvalg av øl. Nydelig øl. Fin temperatur i restauranten, hyggelig betjening. Veldig fullt, anbefaler å bestille bord. Kan anbefale denne restauranten
Bra sted med hyggelig betjening. Bestillingen gikk raskt og enkelt. MYE forskjellig øl å prøve, så trenger nok flere besøk her for å komme seg igjennom alt.
Kul bar som brygger mye øl selv. Røffe industrielle kule lokaler. Spill og shuffel board. God service. Lett servering av fries og dipp. Ligger på kaien ved buss terminalen i Ålesund.
Jeg var her for å bestille mat for å ta med mens jeg venter på buss og de lovte meg at maten er klar om 10 minutter, og da fikk jeg det. Parkering: Lokale er ved siden av en stor parkeringsplass som er reservert til kunder som leie langtidsparkering.
Mye knallgod og morsom øl! Får bli ferdig med øl menyen neste gang jeg er i byen!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Molo Brew.

ålesund bryggerier

åpningstider, plassering. Keiser Wilhelms gate 2 B ålesund gastropuber kart bykart, satellitt visning. Molo Brew adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Molo Brew. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Molo Brew med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Kabb Kabb 565 meter Smaksrike fristelser fra alle verdens hjørner er satt sammen til en rekke små tapasre...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler