facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mona Lisa Skarnes

Mona Lisa Skarnes

Info

Fersk bakt pizza, Biffretter, Tapas, Meksikanske retter, Hamburgere, Tyrkisk kebab, Bakt potet,Italienske grillretter og dessert. Variert utvalg av drikke.

Historie

Velkommen til Mona Lisa Pizza Restaurant & Bar Skarnes.



"Fx"
Adresse: Øgardsvegen 8, 2100 Skarnes Stasjonsby, Hedmark, Norway
Telefonnummer: 62965555
By: Skarnes Stasjonsby
Rute: Øgardsvegen 8
Postnummer: 2100


åpningstider

Mandag: 13:00 - 23:00


relaterte søk: Mona Lisa Skarnes Facebook
Anmeldelser
Vi har bestilt sushi fra Mona Lisa ved flere anledninger og maten har alltid vært veldig god. MEN! I går merket vi ved en tilfeldighet at prisen på kvitteringen var dyrere enn på nettet. Hvis vi bare hadde bestilt en gang hadde ikke dette vært så stort problem da det ikke var en stor forskjell, men siden vi har bestilt flere ganger regnet vi ut at det ble ca 250kr. Da vi gikk til restauranten for å klage prøvde de å komme med unnskyldninger for hvorfor det var vår feil... De har dyrere priser pga dyrere varer, som gir mening, men de har verken oppdatert nettet, menyen eller gir beskjed når man bestiller! Dette er ikke akseptabelt
Bestilte mat, etter 15 min kommer servitør tilbake å sier at prisene på det vi hadde bestilt hadde plutselig økt i pris men fikk ikke vite hvor mye. Selv etter 1 time er det fortsatt ikke kommet mat, ei heller noe informasjon fra servitør. Dette er blitt et dårlig sted dessverre. Siste besøk fra oss . Maken til dårlig service skal man lete lenge etter
God mat med greie alternativ for veganere. Men, prisene var justert opp uten at det ble oppdatert på verken nettsiden eller i menyen. Når konfrontert med dette, nektet de å gi tilbake de tapte pengene fra våre tidligere bestillinger utenom den nyeste.
Vi har kjøpt pizza og kebab her ved to anledninger nå og vi har ver godt fornøyd med mat og kundeservice
God pizza. Men tok altfor lang tid å få maten. Et par som kom 10 min etter meg fikk pizzaen sin før meg. Det tok 40 minutter fra jeg bestilte pizzaen til den var foran meg. Bra størrelse og pris på pizzaen . Men ikke verdt ventetiden. Biffprisene var absurd dyre. Vi snakker over 320 kr for en "planke". Dette er hva jeg kaller "instagram-priser". Fikk et glass til ølen som det var rester av såpe og is i. Jeg bestilte 0,5 l Ringnes, fikk heller en corona på 0,33 som kostet mer. Her håpet jeg på litt bedre service. Skjønner ikke helt hvordan dette stedet har så god rating, antar Skarnes ikke har så mye annet å by på.
Nydelig mat, variert meny og hyggelig betjening. Bifftapas,- en av de beste rettene jeg har smakt på lenge
Bestilte "Hjemmelaget bacon burger" og var forberedt på en helt ok burger med litt vassen pommes-frites. Men hallo! Det må være den beste burgeren jeg noensinne har smakt! Meget saftig, deilig pommes-frites, alt dandert på en delikat måte. Kan anbefales på det sterkeste! Ikke minst var personalet veldig hyggelige og høflige. Terningkast 6 fra meg!
Vi bestilte mat klokken 20.15 og fikk den ikke levert før 22.00. Og vi bestilte frityrstekt banansplitt og fikk en banan som ikke var frityrstekt.
Veldig god sushi - uten tvil distriktets beste! Hyggelig atmosfære og vennlig betjening. Det er litt ventetid på take-away uavhengig av om det er travelt eller ikke - men det er det verdt! Hadde fått 6 stjerner om det var et alternativ.
En av de beste sushiene jeg har smakt, og jeg elsker sushi. Wow. Takk for et stort og godt måltid. Det var mye mat og mye tilbehør Kort ventetid var det også
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mona Lisa Skarnes med offentlig transport


Skarnes stasjon 100 meter
F1
R14
Skarnes stasjon 100 meter
700
704
7151
7152
7154
716
717
718
R14
Skarnes Korsmo 490 meter
700
702
704
7151
7152
7154
716
717
718
719
723
724
727
728
Skarnes Kaffebrenneri 490 meter
700
727

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler