facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Monichas Helhetsterapi

Monichas Helhetsterapi

Info

Ønsker du å få tilbake roen og balansen i kroppen? Jeg tilbyr massasje, terapeutisk berøring, yogaøvelser, mindfulness, samtaleterapi og coaching.

Historie

Som helhetsterapeut jobber jeg med alle de utfordringer livet representerer. Jeg ser hele mennesket og menneskets omgivelser. Kjenner du på: smerter i muskler og ledd, smerter i hodet, anspenthet, søvnproblemer, lite energi, stressende hverdag og sorgvansker m.m. Da kan jeg tilby forskjellige behandlingsteknikker som massasje, berøringsterapi, yoga, hypnoterapi, meditasjon, coaching og samtaleterapi.

Adresse: Kykkelsrudveien 61, 1815 Askim, Norway
Telefonnummer: 90916905
By: Askim
Rute: Kykkelsrudveien 61
Postnummer: 1815


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Monichas Helhetsterapi.

Askim alternativ og holistisk helse

åpningstider, plassering. Kykkelsrudveien 61 kart bykart, satellitt visning. Monichas Helhetsterapi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Monichas Helhetsterapi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Monichas Helhetsterapi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
SpiritTen SpiritTen 3 km SpritTen har som formål å inspirere til spirituell vekst i tiden....
Relax Music Relax Music 3 km Relax Music is home to the most effective Relaxing Music. We have music playlists for...
Balanse i hverdagen - Anne Kari Lillestrand Balanse i hverdagen - Anne Kari Lillestrand 5 km Hele mennesket i fokus. I helsefocus jobber vi for en helhetlig god helse ved bruk av...
STA Hesteterapi STA Hesteterapi 10 km Bra hestehold
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler