facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Montér Eidsvoll

Montér Eidsvoll
Adresse: Skinnstudumpa 5, 2072 Dal, Norge
Telefonnummer: 48 23 40 00
Stat: Akershus
Distrikt: Eidsvoll
By: Dal
Rute: Skinnstudumpa
Husnummer: 5
Postnummer: 2072


åpningstider

mandag: 07:00–19:00
tirsdag: 07:00–19:00
onsdag: 07:00–19:00
torsdag: 07:00–19:00
fredag: 07:00–19:00
lørdag: 09:00–15:00
søndag: Stengt

Nærliggende lignende selskaper
VP Bygg AS VP Bygg AS 1 km Alltid fornøyd bra prisernOg bra kvalitet hjelpsomme dem som jobber der.nHar kjøpt al...
Anmeldelser
Skulle bare ha litt jord så handel var det lite å si på. Det eneste som var litt kronglete var vel at jorda sto på uåpnet pall så jeg måtte bruke litt tid på å fjerne emballasjen som holdt jordposene sammen. Kunne sikkert bedt dem om hjelp, men valgte allikevel å åpne opp for å komme frem på egen hånd.
Her bør Monter Dal ta en titt på anmeldelser av butikken, gjentagende er: lang ventetid, dårlig kundeservice.nDette opplever jeg de gangene jeg er innom butikken. I dag sto jeg i ca 30 min før jeg fikk kjøpt en 3 L m maling.nOpplever at de som jobber der nesten venter på at kunden skal komme å spørre de etter hjelp. De bør snu om, for dette er ikke god butikk.
Bra byggevare foretning med bra service. Ingen ting å klage over
Dette stedet er veldig hit or miss med tanke på personalet man møter på. Noen ganger som regel ute i trevare får man god hjelp av hyggelige medarbeidere. Inne i butikken har jeg enda ikke opplevd å få god kundebehandling og de ansatte står heller og snakker sammen enn å hjelpe kunder eller betjene kassa. Dette er ikke tilfeldig da jeg har handlet her sikkert 20 ganger fordi jeg bor nærme. Skal jeg ha større ting kjører jeg heller 3-4mil enn å handle her.
Jeg for min del får alt hva jeg trenger og hvis ikke blir det bestilt.nEr fornøyd med butikken og handle ganske mye.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler