facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Montér

Montér

Info

Montér butikkene i Bergen har det meste innen byggevarer, jernvarer, verktøy og stor avdeling for maling og beis. Montér Minde selger også kjøkken, bad og garderobe!

Historie

Montér Minde bygger på mer enn hundre års tradisjoner fra starten i 1901 som Edvard Anderssen Trelastkompagni, senere Florvaag Bruk på Askøy. I dag er vi et moderne, fullservice byggevarehus med egen kjøkken- og badavdeling for både profesjonelle og private.



"Montér er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 138 byggevarehus over hele landet med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger for våre kunder. Montér er ledende innen proffmarkedet i byggebransjen i Norge. Dette er krevende og betyr at vi alltid må være oppdatert på det nyeste innen byggeteknikk, forskrifter, materialer og verktøy. Proffene er kunder hos oss, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å komme i kontakt med dyktige håndverkere. Ta kontakt med vår byggeservice og få hjelp til byggeprosjektet ditt, lite eller stort. Vi tilbyr også hjemkjøring og gratis lån av tilhenger."
Adresse: Minde Allé 43, 5068 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 40 84 08 14
By: Bergen
Rute: Minde Allé 43
Postnummer: 5068


åpningstider

Mandag: 07:00 - 19:00
Tirsdag: 07:00 - 19:00
Onsdag: 07:00 - 19:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: monter oslo, monter sandnes, monter forus, monter bergen, monter stavanger, monter drammen, monter sørlandsparken, monter tønsberg
Nærliggende lignende selskaper
Betomur As Betomur As 461 meter Flott leverandør med dyktige og flinke ansatte
Nygårdsgaten Maling og Jernvare Nygårdsgaten Maling og Jernvare 3 km Fin malings- og jernvarehandel. Sentral beliggenhet og veldig hyggelig betjening.
Motek AS Motek AS 4 km Alltid bra på Motek,kvalitetsprodukter stort utvalg og greie flinke folk.
XL-BYGG XL-BYGG 4 km XL-BYGG er din lokale faghandel innen trelast og byggevarer!
Bergen Festemateriell As. Bergen Festemateriell As. 5 km Hyggelige folk med bra utvalg
Flexbox Norge Flexbox Norge 6 km Postkasser til alle hjem, leiligheter, hus, hytter, borettslag, bedrifter m.m
Europris Sandsli - Fanatorget Europris Sandsli - Fanatorget 7 km Fint og stort med hyggelig personal, men det oppleves mindre enn Kokstad pga areal og...
Bygger'n Rådal Bygger'n Rådal 8 km Godt utvalg, gode nye lokaler, god betjening, men utrolig dårlig til å svare på tele...
Biltema Biltema 9 km
TOOLS Kokstad TOOLS Kokstad 9 km Tools hadde det vi trengte. Godt verktøy. Grei parkering, og lett å finne.
Aico as Aico as 9 km Aico as har siden 1976 spesialisert seg på prosjektering, levering og bygging av svøm...
Biltema - Sandsli Biltema - Sandsli 9 km Fornøyelse å handle til bilen min her. Gode priser.
MEKK Drotningsvik MEKK Drotningsvik 9 km Fin butikk med greit utvalg og hyggelig og kompetent betjening.
Åsane Trelast AS Åsane Trelast AS 12 km Åsane trelast er et godt sted å handle. Her får man faktisk snakke med en ekspeditør ...
IKEA Bergen IKEA Bergen 13 km I tradisjonens tro fortsatt gode varer til god pris. Supert med lekeland for barn som...
Ebinterior Ebinterior 14 km
Schmidt Bergen Kjøkken & Bad Schmidt Bergen Kjøkken & Bad 17 km I Schmidt - Hylkje bestilte vi bokreol og garderobe. Vi er meget fornøyd med design o...
HAGIA KNARVIK Reigstad Maskinsenter AS HAGIA KNARVIK Reigstad Maskinsenter AS 21 km Rimelige priser. God hjelp. Flinke folk
Anmeldelser
Veldig skuffende opplevelse. Kommunikasjon er ikke noe de kan eller noe de driver med. Varer som ender opp i garasjen til håndverker? Hadde jeg kunne gå tilbake i tid, så hadde jeg det og valgt noen andre.
Kjempestor butikk. Vi fant endelig det vi hadde behov for. Anbefales.
Det er kun trelast som åpner kl 0630, selve butikken åpner kl 07! Så når dem reklamere for kl 0630 er det ikke helt riktig!!
Veldig personavhengig service. Snakker du med feil person, kan det bli en veldig frustrerende og langdryg prosess. Veldig mye rom for forbedring.
Jeg kjøpte bare enfalset grunnet kledning som jeg fant selv. Fikk god kontantrabatt. Kledningen var 1. sortering fra Moelven.
Alltid fornøyd med hjelpen jeg får her, veldig hyggelige ansatte
Den første betjeningen som møtte oss kunne informere om at "ledelsen her tenker med ræven" og at de hadde alt for lang leveringstid på alt av produkter. Ett enkelt spor skulle freses i en dør, og det ble lovet ferdig dagen etterpå. En uke senere måtte vi se oss nødt til å avbestille fordi døren aldri ble ferdig, og først da ble døren ferdigstilt. Like etter kom en telefon fra en oppkavet ansatt som lurte på "hvorfor vi var så misfornøyd" med servicen der. Noe av det dårligste jeg noen gang har opplevd, jeg hadde heller kjørt til andre siden av landet og handlet der enn å besøke Montér Minde igjen.
Veldig dårlig service og lavt kunnskapsnivå på medarbeiderne. Svarer frekt på spørsmål. Føler at man har vært til bry når man forlater butikken, og de klarer absolutt å ødelegge en ellers fin og hyggelig dag!
Ypperlig service av mannen bak parkett og laminat disken. Jeg trengte en enkel plate parkett; han fant riktig type og sa "vær så god". Takk sa jeg og blir nok med det en god Montér kunde fremover. Topp!
Godt utvalg, men pass på at du betaler riktig pris. Butikken opererer med høye priser og tilsvarende høye rabatter til utvalgte kunder på mange av varene. Du må sjekke priser i markedet forøvrig og sammenligne med prisen du får oppgitt hos Montér. Medlemsskap i Huseiernes Landsforbund gir rabatt på en rekke varer. Hvis du skal gjøre store innkjøp må du snakke med en selger og be om et skriftlig tilbud for å unngå å betale for mye.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Montér med offentlig transport


Minde 70 meter
14
26
49
51
53
530
600
610
67
82
99
Mindeveien Fjøsangerveien 200 meter
10
Mindeveien snuplass 220 meter
10
Wergeland 380 meter
1
Wergeland 380 meter
10
49
740
82
83

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler