facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Montér

Info

Du får mer hos Montér



"Montér er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 138 byggevarehus over hele landet med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger for våre kunder. Montér er ledende innen proffmarkedet i byggebransjen i Norge. Dette er krevende og betyr at vi alltid må være oppdatert på det nyeste innen byggeteknikk, forskrifter, materialer og verktøy. Proffene er kunder hos oss, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å komme i kontakt med dyktige håndverkere. Ta kontakt med vår byggeservice og få hjelp til byggeprosjektet ditt, lite eller stort. Vi tilbyr også hjemkjøring og gratis lån av tilhenger."
Adresse: Saltverket 24, 4515 Mandal, Norway
Telefonnummer: +4790716000
By: Mandal
Rute: Saltverket 24
Postnummer: 4515


åpningstider

Mandag: 07:00 - 18:00
Tirsdag: 07:00 - 18:00
Onsdag: 07:00 - 18:00
Torsdag: 07:00 - 18:00
Fredag: 07:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Optimera Montér, Montér kampanje, Montér Tønsberg, Montér Forus, Montér, Maxbo Mandal
Nærliggende lignende selskaper
ISOSØR AS ISOSØR AS 765 meter Vi kan tilby disse tjenestene Blåseisolering, tømrer tjenester og salg av miljøvennli...
Anmeldelser
Godt vareutvalg å hyggelige og behjelpelige ansatte
Her får jeg alltid gode råd og generelt god service. Hyggelig og imøtekommende betjening.
Godt utvalg, gode priser, og god service fra en hyggelig betjening
De har byggevarer og betjeningen er hyggelig. Jeg handlet her 3 ganger, hvor 2 av gangene Stod jeg veldig lenge ved kassen før noen dukket opp for å ta imot betaling. Siste gangen jeg var der stod en parkert i hallen slik at man ikke kom forbi, denne bilen skulle ha en hel del materialer, hvor eieren av bilen samt en selger stod i andre etasje å kastet ned myke materialer. Det var lettere å rygge bil og henger ut enn å få kontakt med selger og eier av bil. Jeg fikk materialene, men kundeopplevelsen med all ventingen og ingen organisering i bilhallen syntes jeg ikke var spesielt imponerende!
Var fornøyd i alle år, men noe negativt har skjedd det siste året. I fjor høst var jeg eneste kunde i butikken, og de to kvinnelige ansatte var i en heftig krangel, der den ene ble regelrett utskjelt. Jeg avbrøt dem, ved å si at jeg går heller et sted der de ansatte er mer opptatt av å hjelpe kundene, enn å krangle. Har vært der to ganger etterpå, og begge gangene har jeg ventet leeenge på at noen skal komme til kassen. Ikke mer Monter Mandal!
Er kjempefornøyd med servicen jeg har fått her det siste. Har vært innom tre ganger den siste uken og bare snakket med forskjellige folk og alle har gitt meg samme gode service. Takk
Flott bedrift med gode produkter og vennlige og topp motiverte medarbeidere. Er en fornøyelse å handle der.
Alltid god service og behjelpelige!
God service og hyggelig betjening
Her er det bare å handle med Paypal og til gjengjeld komme i godt humør.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler