facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Montér

"Montér er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 138 byggevarehus over hele landet med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger for våre kunder. Montér er ledende innen proffmarkedet i byggebransjen i Norge. Dette er krevende og betyr at vi alltid må være oppdatert på det nyeste innen byggeteknikk, forskrifter, materialer og verktøy. Proffene er kunder hos oss, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å komme i kontakt med dyktige håndverkere. Ta kontakt med vår byggeservice og få hjelp til byggeprosjektet ditt, lite eller stort. Vi tilbyr også hjemkjøring og gratis lån av tilhenger."
Adresse: Bokerøyveien 2, 3060, Svelvik
Telefonnummer: 32 20 90 80
on.kivlevsretnom@tsop
By: Svelvik
Rute: Bokerøyveien 2
Postnummer: 3060


åpningstider

Mandag: 07:00-18:00
Tirsdag: 07:00-18:00
Onsdag: 07:00-18:00
Torsdag: 07:00-19:00
Fredag: 07:00-19:00
Lørdag: 09:00-15:00


relaterte søk: Bjørkeved Montér, Vedsekker Montér
Anmeldelser
Veldig bra fagfolk som kan hjelpe deg med alle spørsmål rundt bygg og oppussing du kan ha. Snill, bli og imøtekommende hver gang man handler der. Kan bare anbefales!
Generelt positive opplevelser, de aller fleste har vært veldig hyggelige og hjelpsomme og mye god byggkompetanse og gir meget gode råd. Generelt høye priser og noe mismatch på priser ift hva som står på prisguiden.no. Noen ting er rådyrt ift andre steder, men også helt greie priser på en del ting som f.eks. skruer. God kvalitet på trelasten som i seg selv kan være verdt en hel del. Skulle ønske det var enda bedre utvalg på byggsiden.
Fin butikk, Hyggelige Ansatte. Bra vareutvalg
Ganske bra sted hyggelige folk og god kundeservice
Nye Montér er populær, superbra og ryddig inne og ute. Lett å finne ønskede varer, og servicen er god.
Ordentlige og hjelpsome ansatte i en ryddig butikk. Anbefales på det sterkeste!
Super hyggelig betjening, gikk ikke av veien for litt kappjuging og skrøning. Tommel opp
Veldig service innstilt og hjelpsomme
Dette stedet er noe for seg selv, og selv om man ikke er der så ofte, så skal betjeningen ha full kreditt for hjelp, samt hyggelige priser.
Flott sted hyggelig betjening ryddig og fint hele bygget er nytt bør dra innom og handle dette var bra for svelvik
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Montér med offentlig transport


Svelvik ungdomsskole 260 meter
1830
1838
91
92
93
98
Storgata 300 meter
1821
1830
1838
91
92
93

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Montér.

Svelvik jernvare

åpningstider, plassering. Bokerøyveien 2 kart bykart, satellitt visning. Montér adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Montér. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Montér med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Happy Homes Svelvik Happy Homes Svelvik 1 km Vårt sortiment ligger innenfor varegruppene maling, interiørprodukter, båttilbehør og...
Norgips Norge as Norgips Norge as 11 km En global leverandør av varer i topp klasse. Med en utrolig lokasjon for en fabrikk i...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler