facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Montér Zeiner Tønsberg

Montér Zeiner Tønsberg

Info

Montér Zeiner Tønsberg

Historie

Vi er en ledende varehandelsbedrift innen Interiør, Trelast og Byggevarer i Vestfold. Siden 1902 har vi bidratt til å realisere boligdrømmer og andre prosjekter for våre kunder

Vi holder til på Stensarmen i Tønsberg hvor vi etablererte et av landets mest moderne Interiør- og Byggevarehus på 9000 m2.

Velkommen til oss!



"Montér er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 138 byggevarehus over hele landet med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger for våre kunder. Montér er ledende innen proffmarkedet i byggebransjen i Norge. Dette er krevende og betyr at vi alltid må være oppdatert på det nyeste innen byggeteknikk, forskrifter, materialer og verktøy. Proffene er kunder hos oss, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å komme i kontakt med dyktige håndverkere. Ta kontakt med vår byggeservice og få hjelp til byggeprosjektet ditt, lite eller stort. Vi tilbyr også hjemkjøring og gratis lån av tilhenger."
Adresse: Måkeveien 1a, 3112 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 33358100
By: Tønsberg
Rute: Måkeveien 1a
Postnummer: 3112


åpningstider

Mandag: 07:00 - 19:00
Tirsdag: 07:00 - 19:00
Onsdag: 07:00 - 19:00
Torsdag: 07:00 - 19:00
Fredag: 07:00 - 19:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Maxbo Tønsberg, Montér, Obs BYGG
Nærliggende lignende selskaper
Montér Montér 0 meter Skulle ha en liten plate og snakker med en utrolig hyggelig ung mann, Oliver mener je...
Anmeldelser
Skulle ha en liten plate og snakker med en utrolig hyggelig ung mann, Oliver mener jeg han het. Han fant en plate i restekassa og sagde til passende størrelse uten å ta noe for hverken plate eller saging. Flott service!!
Hyggelig betjening og god service
Super trevare avd. Lite bemanning i butikk på kvelden. Skal du ha tilbud på større mengder må du være der på dagen
Gutta på byggtorget var imøtekommende og veldig behjelpelige. Men kassadama må jo ha stått opp på skikkelig feil bein. Makan til dårlig kundebehandling, med banning og sverting. Hadde det ikke vært for at varen som skulle kjøpes kun var tilgjengelig i Tønsberg, så hadde vi dratt derifra umiddelbart. Ikke veldig stor sjans for at vi kommer tilbake, da kjører vi heller til Maxbo.
God pris på maling
Overpriset verktøy, utplukkede hyller, bruke et kvarter for hvert besøk på å få hjelp til uthenting eller få et lite råd. Og Tønsbergs mest sure, gretne kassabetjening. Etter noen turer for nødvendige varer de siste ukene kjører jeg heller lengre for å skaffe det jeg trenger et annet sted. Uten å få ødelagt humøret resten av dagen.
Bra service og hyggelige ansatte. Ryddig og oversiktlig. Jeg var å reserverte parkettgulv der og skulle hente det noen dager senere. Da vi skulle betale oppdaget vi at prisene var byttet om på to forskjellige parketter. Men jeg fikk selvfølgelig den billigste prisen som stod oppført. Meget fornøyd da de ordnet dette uten noe ekstra diskusjoner. 6/5*
Fikk veiledning for bytte av vinduer, hyggelig og oppegående folk. Tønsbergs beste byggevarehus.
Ei ung jente var satt til lørdagskveld, alene i avdelingen nesten uten opplæring. Det var ingen som kunne hjelpe henne da hun sto fast. Synes virkelig synd på henne. Vi måtte gå med uforrettet sak.
Stor og fin butikk, men de ansatte kunne gjerne vært litt mer oppsøkende, når det står 3 stk og skravler i et av infodeskene. Også mye unge og uvitende, men dette er riktignok midt på sommeren.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler