facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Montørtech Norge

Info

MontørTECH´s visjon er "å skape trygghet for mennesker gjennom bærekraft og teknologi”

Vi leverer Trygghet gjennom høy kvalitet i tjenester og produktutvalg!



"Låsesmeden Montørtech AS ble opprettet i 2019 med tanken om å være en en mer fleksibel og konkurransedyktig låsesmed. Våre låsesmeder har en unik kombinasjon av nøkkelkompetanse innen lås og beslag, elektro, installasjon og automasjon, noe som sikrer kvalitet og komplette løsninger for våre kunder.Våre låsesmeder er dyktige i faget, engasjerte og kundeorienterte. Vi prosjekterer og leverer nye systemer, gjør oppgraderinger av eksisterende sikkerhetsløsninger og utfører service ved behov.Vi utfører blant annet:Bytte av lås og beslagMontering av smartlåsMontering av adgangskontrollMontering av dørautomatikk automatiske dørerVåre lokasjoner:Låsesmed LanghusLåsesmed SkiLåsesmed OppegårdLåsesmed VinterbroLåsesmed Kolbotn"
Adresse:
Telefonnummer: 41170351
By: Langhus


Anmeldelser
Fikk time på dagen via online booking. Innen kort tid var verandadøren som hadde gått i vranglås åpen igjen. Ryddig og profesjonelt. Anbefales.
Bruker dem på større byggeprosjekter og er ekstremt fornøyd. Dette er montører man kan stole på.
Effektive gutter, punktlige og seriøse. Anbefaler på det sterkeste!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Montørtech Norge.

Langhus låsesmed

åpningstider, plassering. Montørtech Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Montørtech Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Montørtech Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Elektro 1 Oslo Akershus AS Elektro 1 Oslo Akershus AS 1 km - Elektriker - sterkstrømsanlegg - lavvolt lysanlegg - teleinstallasjoner - datanettv...
Oppegård Elektriske As Oppegård Elektriske As 1 km Kommer og fixer når det trengs
El-Kontakten El-Kontakten 2 km Hyggelig service, hadde mulighet for oppdrag raskt.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler