facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Monte Rosa

Monte Rosa
Adresse: Orkedalsveien 41 , Orkanger 7300, NO
Telefonnummer: 72 48 88 99
By: Orkanger
Rute: Orkedalsveien 41
Postnummer: 7300



relaterte søk: monte rosa kart, monte rosa orkanger, monte rosa italia, ms monte rosa, monte rosa skip, dufourspitze, monte rosa sveio, alagna monte rosa
Anmeldelser
Trivelig plass, med Trivelig betjening, bestilte med Laks den var god, men liker ikke at den var dekket med dill, noe jeg ikke liker og måtte derfor skrape det av.Mat: 3/5
Veldig dårlig service. Fryktelig uhøflig servitør og altfor overpriset mat.
God mat. Store posjoner. Smittevern er meget bra. Med registrering av alle gjester og god avstand. Innholdsrik meny og friske gode råvarer.
Det er lett å se at de går rundt i en gammel rutine. Dette har ikke funket i en større by! ventetiden på oppmerksomhet er lenge. Først ser de deg ikke bak førstemann, eller de har visstnok mye å snakke om! Senere får du øyekontakt i glasset på døra bak til kjøkkenet, men de kommer ikke ut. Som om jeg bare sto der for moro skyld. Hamburgeren var grei. Flere har påpekt chipsen. Og der er jeg enig. Gammel olje, smultringer er beskrevet det er nokså likt min opplevelse.
Samme smak på pizzaen som alle andre steder.
Kebabtallerkenen var, som vanlig, kjempegod og diger. Prisen var heller ikke avskrekkende.
Perfekt plass om man vil ha kjap å go middag, anbefales til både stort å små
Sur servitør. Gluten i mye av maten, noe som resulterer i lite å velge i for flere av oss som var der sammen. Vi har et barn som er gla i grønnsaker, og ville gjærne ha det til biffen sin siden hun ikke kunne ha pomfri pga gluten i oljen den blir fritert i. Da fikk hun bare spydig kommentar tilbake, om at da måtte de koke grønsakene til henne. Noe som resulterte i at de serverte maten uten grønnsakene som hun ba om. Hun er 8 år, å jeg tenker at man svarer ikke en kunde på den måten. Å i allefall ikke et barn..
Servitøren ignorerte oss da vi kom. Vi ba om meny og hentet den selv. Prøvde å si ifra at vi gikk ut for å sette oss, men fikk ingen kontakt. Satt ute og ventet ved et uvasket bord i ca 15 minutter og forlot deretter stedet.
Bestilte Black & White med bakt potet for å ta med hjem. Fikk beskjed om at det var tomt for bakt potet ved avhenting, og fikk chips istedet. Grønnsakene var byttet ut med en klype isbergsalat og dressing, uten at dette ble opplyst. Kjøttet var så som så men ok. Altfor dyrt for en så simpel rett.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Monte Rosa.

Orkanger pizza

åpningstider, plassering. Orkedalsveien 41 kart bykart, satellitt visning. Monte Rosa adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Monte Rosa. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Monte Rosa med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler