facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mormor

Mormor

Info

Mormor serverer dansk mad til fornuftige priser. Vi har blandt andet en varm ret som vi udskifter hver mandag og hver dag fire forskellige slags smørrebrød



"Alle er velkommen hos Mormor smørrebrød & krokælder. Vi laver dansk mad med kærlighed og smagt til med salt & peber. Du kan kose dig i vores bløde lænestole, få en tår i nyhavn, eller bestille bord til hytten, hvor du kan holde dine møde, spise danske smørrebrød på dansk frokost manér, eller mødes til kaffe. Oplev husets lokale og ikke mindst favorit band på den lille scene - du er velkommen til at gribe mikrofonen, hvis du har lyst at jamme med The Downey "
Adresse: Vulkan 18, 0178 Oslo, Norway
Telefonnummer: 0047 9730 6620
moc.liamg@gnillitsebromrom
By: Oslo
Rute: Vulkan 18
Postnummer: 0178



relaterte søk: mormor artist, mormor definisjon, mormor dikt, mormor og de åtte ungene, mormor gave, ei mormor i livet, mormor sitat, mormor og morfar plakat
Anmeldelser
Hyggelig dansk cafe med danske smørbrød og øl. Fra Danmark har jeg prøvd hakket bedre stjerneskudd var for godt stekt brød blant annet. Flere danske gjester som tyder på at våre danske venner trives på stedet. Hadde nok tjent på ligge i mer "koselig" lokale for å få frem enda mer det typisk danske enn i kjellerlokale på Vulkan. God pris og hyggelig service. Men kokken bør være på plass ved åpningen klokken 12:00. Hun kom nærmere halv ett.
Kjempe god mat! Elsker leverpostei, så her bør du gå en gang.....eller to, eller tre !!
Her er det virkelig danske følelser i dansk mat. Anbefales av Ilona og gjengen på sin bursdag den 23.09.2019
Hyggelig atmosfære, enkel og god mat. Hyggelige folk som jobber her.
Utrolig nydelig mat. I dag ble det stjerneskudd og den var helt fortreffelig
Man behøver ikke lengre dra til Danmark for å oppleve dansk gemytligjet og kromat. Det finnes i rikt monn nede hos Mormors Krokælder vis s vis mathallen. Alle ønsker både de som allerede finnes på smørbrødlisten som individuelle ønsker blir ekspederet med samme profesjonalisme.og vare som man finner på en Dansk kro. Levende musikk kan også nytes flere ganger igjennom sommeren. Et perfekt vannhull når varmen stiger og sulten river.
Gruppe på 6 personer. Vi ville ha litt av alt. Tok lang tid mellom hver servering og måtte mase på kelner flere ganger. Veldig god mat, men skuffende at de ble utsolgt for flere av rettene vi hadde bedt om. Hadde de spurt om vi ville ha mer å drikke, kunne de tjent mye mer penger på oss.
Jeg hadde en utrolig flott ettermiddag sammen med venner hos Mormor Smørrebrød. Betjeningen var fantastiske med et høyt servicenivå. Godt øl og de beste danske retter tenkes kan. Jeg kommer helt klart tilbake.
Dette er stedet jeg har lett etter og savnet i Oslo! Anbefaler ALLE å ta en tur innom her. Fantastisk atmosfære, utrolig hyggelige folk, kjempegod mat, og god stemning for å ta med seg vennegjengen på en pils! Dessuten et sted hvor jeg virkelig kan få kreativiteten til å blomstre når jeg trenger å sitte et annet sted å jobbe enn på kontoret.
Nydelige, delikate smørbrød! Masse valuta for pengane
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler