facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Moskenes Adventures

Info

Moskenes Adventures offers guided boat trips to Reinefjorden and Moskenesstraumen in Lofoten. We also offer private charter trips for groups.

Adresse: Hamnøy, 8390 Reine
Telefonnummer: +4746120012
By: Reine
Rute: Hamnøy
Postnummer: 8390



relaterte søk: Reine Adventure, Reine adventure kayak, Snorkling Reine, Havørnsafari Reine
Anmeldelser
Moro å reise på tur inn i Reinefjorden og til Moskenesstraumen i en sjarmerende gammel fiskeskøyte. Flott måte å se Lofoten på, mye havørn så vi også.
Fantastisk tur med skøyta Oddbjørn. Skipper Alex tok oss godt i mot og gikk igjennom sikkerhetsrutiner. Turen var spekket av høydepunkter. Alex fortalte artige historier om gamle bosettinger og naturfenomener. Vi kom tett på mange havørner
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Moskenes Adventures.

Reine båtturbyrå

åpningstider, plassering. Hamnøy kart bykart, satellitt visning. Moskenes Adventures adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Moskenes Adventures. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Moskenes Adventures med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler