facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Moss Dyreklinikk

Info

Moss Dyreklinikk er en trivelig smådyrklinikk på Tigerplassen i Moss
Kontakt oss:
▫️69254885
▫️[email protected]
▫️@mossdyreklinikk (Instagram)

Historie

Moss Dyreklinikk ble startet i 2001.
I mai 2009 skiftet klinikken eiere da Trine Lise Grønvold og Mai-Gret Jacobsen tok over driften.

Klinikken er en velutstyrt smådyrklinikk som holder til i moderne og trivelige lokaler sentralt i Moss.

Vi ønsker å tilby behandling med faglig tyngde der dyr og eier skal føle seg godt mottatt med store og små problemer.

Vi er å finne på Tigerplassen, i kjelleren av Varepiraten/gamle Jysk.

Gratis og gode parkeringsmuligheter.

Velkommen!

Adresse: Osloveien 35 , Moss 1534, NO
Telefonnummer: 69 25 48 85
on.kkinilkerydssom@tsop
By: Moss
Rute: Osloveien 35
Postnummer: 1534



relaterte søk: jeløy dyreklinikk moss, vestby dyreklinikk, son dyreklinikk, jeløy dyreklinikk rygge åpningstider, rygge dyreklinikk, dyrlegevakt moss, veterinær moss rygge, veterinærvakt moss
Anmeldelser
Var innom med en hund med eksem lignende sår. Undersøkte i 4 minutter og skrapte litt med kniv. 2300,-???? Konkluderte med at det var et lite sår som gror i løpet av et par dager. Man kan lure på hva man betaler for. Kanskje bør man varsle når man ser at man skal ta blodpris for å ta en 5 min sjekk.
Hyggelige på tlf, men kunne ikke hjelpe ett dyr som ikke var kjæledyr pga ferieavvikling. Så, jeg synes ikke de ser verdien av alle dyr. Trenger man hjelp til ville dyr, så bør man velge en annen klinikk. vi var utenfor klinikken, de sa fortsatt nei.
Hyggelig og profesjonelle dyrleger
Kort sagt, jeg skulle ønske jeg hadde en like god, klok, empatisk og tålmodig lege som min Martina-katt har: Eva Egeberg. Hyggelig personale, rent og ryddig, og rolige omgivelser som ikke uroer dyrene.
De er flink de her og jeg har brukt til alle hunde vi har hatt. Kjempe fornøyd med den servicen vi har fått her
Profesjonell klinikk, opplevde å bli godt mottatt.
En flott dyreklinikk med hyggelige medarbeidere Grunnen til at de kun får 4 stjerner har med prisnivået sett i forhold til andre dyreklinikker vi har vært i kontakt med...
Takk til Eva og Adolfo og deres assistenter for fantastisk sårbehandling med halen til Alex , en whippet med veldig tynn hale . Han ble bitt av en annen hund i ytterste del av halen og det ble vurdert å amputere den delen da såret så svært stygt ut . Takket være deres innsats 2 ganger i uken i hele sommer med god sårbehandling og honningsalve er halen friskmeldt .
Veldig flinke ansatte som både er kjappe og omsorgsfulle med dyra. Veldig flinke med nervøse og engstelige dyr. Rekomenderer sterkt!
Fine folk som tar godt i mot deg, og som forklarer ting på en forståelig måte
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Moss Dyreklinikk.

Moss veterinærer

åpningstider, plassering. Osloveien 35 kart bykart, satellitt visning. Moss Dyreklinikk adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Moss Dyreklinikk. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Moss Dyreklinikk med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler