facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Moss Filmklubb

Moss Filmklubb

Info

Moss Filmklubb er en gjeng ildsjeler som brenner for film! Vi har månedlige filmvisninger av alternativ karakter, samt foredrag og diskusjonspanel.

Historie

Moss Filmklubb er en gjeng ildsjeler som brenner for film! Vi har månedlige filmvisninger av alternativ karakter, samt foredrag, diskusjonspanel og workshop. Vi startet i 1998 i forbindelse med Momentum og overtagelse av Parkteatret Kino, og har siden da vist film på Kråkereiret Rockeklubb, Tivoli Amfi, Queens Pub og SF Kino Moss. Vi starter opp igjen nå etter noen års pause, i møllebyen hos House Of Foundation. Vår paraplyorganisasjon er Norsk Filmklubbforbund som ligger i Cinemateket i Oslo. Vi arbeider vederlagsfritt og driver ikke næring. Alt overskudd går tilbake i klubben og brukes til å berike tilbudet til publikum.

§ 2 Filmklubbens formål er å
a) Fremme interessen for film som kunstart og som opplysnings- og underholdningsmedium.
b) Bruke film som et historisk og kulturhistorisk hjelpemiddel.
c) Fremme studiet av filmkunnskap, dvs. Vurdering og forståelse av film og filmens funksjon i samfunnet. Dette søkes nådd ved å arrangere filmforestillinger i forbindelse med foredrag, diskusjoner, studieretninger
og trykt materiell.

§ 3 Klubben er en sluttet forening som arrangerer lukkede filmvisninger for medlemmer. Samarbeidsarrangementer med andre organisasjoner er mulig.

§ 4 Medlemskontigenten fastsettes av årsmøteUstyret. Medlemskortene er strengt personlige.

§ 5 Arsmøtet holdes innen utgangen av Januar og innkalles med minst 14 dagers varsel. På årsmøtet behandles melding fra styret, revidert reqnskap, valg av styre og revisor, pluss eventuelle forslag.

§ 6 Styret har ideelt sett 7 medlemmer.

§ 7 Klubbens virksomhet er ideell og har ikke næring som formål. Klubbens midler skal utelukkende brukes i samsvar med de formål som er angitt i §2. Klubbens styremedlemmer skal arbeide vederlagsfritt. Et eventuelt overskudd skal gå til fremme av klubbens formål.

§ 8 Forslag til vedtaksendring må være sendt skriftlig til styret minst fire uker før årsmøtet. Endringer i vedtektene kan bare skje dersom 2/3 av de fremmøtte medlemmer stemmer for dette på årsmøtet.

§ 9 Filmklubben kan bare oppløses av årsmøtet dersom 2/3 av de fremmøtte medlemmer stemmer for dette og dagsorden er kunngjort på forhånd. I tilfelle oppløsning skal eventuelle penqernidler og andre eiendeler overføres til Norsk Filmklubbforbund til fremme av filmklubbvirksomheten.

Adresse: Henrik Gernersgate 12, 1530 Moss, Norway
Telefonnummer: 92668671
By: Moss
Rute: Henrik Gernersgate 12
Postnummer: 1530


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Moss Filmklubb.

Moss kino

åpningstider, plassering. Henrik Gernersgate 12 kart bykart, satellitt visning. Moss Filmklubb adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Moss Filmklubb. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Moss Filmklubb med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
SF Kino Moss SF Kino Moss 92 meter Helt ok, eneste minuset er at jeg ikke fant noen heis på vei ut og måtte gå trappene ...
SF Kino Moss SF Kino Moss 103 meter Superbra kino. Absolutt innenfor det man ønsker om man vil sitte godt, se godt og få ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler