facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Moss Taxi AS

Moss Taxi AS

Info

Trygt fra dør til dør!

Historie

Trygt fra dør til dør!

Adresse: Prinsens gate 7, 1530 Moss, Norway
Telefonnummer: 06950 eller 69 25 35 50
By: Moss
Rute: Prinsens gate 7
Postnummer: 1530



relaterte søk: moss taxi tlf, taxi moss pris, moss taxi app, rygge taxi, moss taxi kurs, taxi larkollen, moss taxi 3, råde taxi
Nærliggende lignende selskaper
Oliven-Travel Oliven-Travel 321 meter Topp service..
Anmeldelser
Eneste grunnen til at taximoss i det hele tatt får en stjerne er pga sjåførene deres. De er hyggelige og flinke! Hun ene dama fra telefonen derimot, er nok en av de frekkeste jeg noen gang har snakket med i en telefon. Hvordan jobber hun der fortsatt?
Forhåndsbestilte Taxi pga tannlegebesøk og de kom 30 min for sent. Sto ute i kulda å ventet. Måtte ringe å purre på bilen to ganger. Kom for sent til tannlegen som da måtte tas i to omganger og det ble jo billig !
Ble plukket opp der vi ønsket og med en hyggelig sjåfør. Ren og fin bil.
Dere er det lest tragiske taxi selskapet noen sinne. Vær dag så må jeg vente på dere mens dere er for sene. Tragisk og ikke bare det så kan nesten ingen av sjåførene norsk.
Helt nytteløst, får ikke bil, holdt på i50 minutter med app ingen respons eller noe info. Ringer til slutt.. de er slitne og driter i service! Det er synd, har kjørt med de i 19 år.
Fra Moss til Halden på oppdrag fra VY og videre til Sverige med den beste sjåføren B-15 eller 115. En lang tur og full bil med en sjåfør som gjorde turen veldig hyggelig og Inspirerende.
Bestilte taxi til i god tid til nyttårsaften - fikk beskjed om at en halvtime før eller etter kunne være nødvendig. 1 time etter avtalt hentetid måtte vi ringe for å få vite at de fortsatt var tidligst en halvtime unna… Man har forståelse for unntakstilstand til nyttårs - men 1,5 time uten kommunikasjon blir for drøyt
Moss taxi er ett helt forferdelig taxifirma, kommer alltid for sent og når man ringer er de bare frekke og sier de ikke for gjort noe med det selv om jeg har sakt ifra flere ganger. Anbefales ikke til noen og de på sentralen burde lære seg hva service betyr.
Kommer ALLTID for sent. Selv for taxiene bestiller jeg dagen før! Moss taxi er et forferdelig firma med frekk kundeservice og sjåfører
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler