facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mosvangen Camping

"By camping ved Mosvannet i en nydelig park kun 2 km fra Stavanger sentrum. Plass til bobiler, campingvogner og telt. utleie av hytter Svømmeanlegg og lekeplass på området."
Adresse: Mosvangen 15, 4021 Stavanger, Norway
Telefonnummer: 51 53 29 71
By: Stavanger
Rute: Mosvangen 15
Postnummer: 4021



relaterte søk: mosvangen camping åpningstider, mosvangen camping hytter, mosvangen camping pris, stavanger camping mosvangen hytter, mosvangen camping booking, mosvangen camping telt, mosvangen camping priser, camping sandnes
Nærliggende lignende selskaper
Furrehytter Furrehytter 35 km Fantastisk plass eneste var at vi fikk ingen beskjed om at vi måtte bestille bord i ...
Anmeldelser
Ved første forsøk på overnatting her var det fult, noe som selvfølgelig kan skje. Fikk beskjed om å komme tidlig tilbake neste dag. Neste dag rådet det full forvirring og var tydelig at ingen hadde kontroll på hva som ble ledig eller hvor mange plasser de hadde den dagen. Fikk beskjed om å vente i 2-3 timer for så å komme tilbake. Det til tross for at flere vogner/bobiler kjørte når vi sto der. Heldigvis er det flere seriøse campingplasser i og rundt Stavanger. Annbefaler sterkt å finne en plass med litt mer kontroll og roligere atmosfære.
Grei og kjekk plass nesten midt i Stavanger. Relativt rene roaletter og grei størrelse på campinghyttene. Når vi bestillte sengeklær fikk vi en pose med to dynetrekk, et putetrekk og ingen sengetrekk mens den andre posen hadde et dynetrekk, to putetrekk og et sengetrekk. Siden dette ikke var et stort problem mener jeg det var greit.
Helt grei. Men bilene står altfor tett. Ikke privatliv utenfor bilen, folk vandrer frem og tilbake mellom bilene når de skal til servicebygget.
En veldig fin camping med badebasseng, og fint sanitærbygg. Vi er veldig fornøyd. Kommer gjerne tilbake.
Flott plass. Ett godt stykke til byen. Langt til bussen også. Litt dyr.
Dette er en fin plass,når man vil canpe i sommeren
Fin plass. Mye folk. Hyggelig betjening. Bra sanitæranlegg. Lltt høy hastighetav kjøretøy innenpå plassen MED Mange barn som leker. Anbefales.
Helt topp camping. Sentralt i Stavanger. Dusj var inkludert i prisen, men lite vann sparedusj
Sikkert en fin camping, men ble sur fordi de sa på telefon det ikke var nødvendig å bestille fordi det alltid var ledig. Når vi kom var det fullt.
Var her 5 netter, 2 campingvogner og 4 voksne. Bra camping med minimum 3 meter avstand. Gullende rent sanitæranlegg til en hver tid. Mange dusjer og toaletter. Kort vei til sentrum med bil,flott rundtur rundt Mosvatnet 3 km. Liten fin lekeplass. Stille og rolig selv om plassen var full alle døgna vi var der. Veldig hyggelig personale. Jokeren med bakeri rett på andre siden av veien har super bakevarer. Vi kommer gjerne igjen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler