facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Motivasjon Fokus Terapi

Motivasjon Fokus Terapi

Info

Motivator har som mål å gi deg en bedre hverdag på dine premisser.

Historie

Motivasjon – Fokus – Terapi

Vi har som mål å gi deg en bedre hverdag på dine premisser.
Vi tilbyr ulike kurs, foredrag og gir enkeltveiledning i våre lokaler, eller hjemme hos deg om det er ønskelig. Målet er å gi deg muligheten til å ta en pause i hverdagen for å kjenne på egne behov og fokusere på hva som kan bedre hverdagen for akkurat deg.




Vår oppgave

Som enkeltveiledning tilbyr vi:

ERNÆRINGSTERAPI.
Ernæringsterapi handler om mer enn mat. Ernæringsterapi handler om hele mennesket, og består i tillegg til veiledning i forhold til kostholds- og livsstilsendringer også av å øke din kunnskap om deg selv, din kropp, dine vaner, dine valg og hva ulike typer mat gjør med akkurat din kropp.

I dag vet veldig mange veldig mye om kost, matens virkning på kroppen og hvordan de ulike næringsstoffene virker på kroppen. De fleste vet hva som er næringsrik kost og hva de bør holde seg unna, men tross det er det svært få som klarer å endre spisevanene sine. Hos en ernæringsterapeut får du derfor, i tillegg til kostråd, veiledning til hvordan du faktisk skal klare å endre vanene dine. Veiledning i forhold til kostholds- og livsstilsendringer.

Maten du spiser er avgjørende for å forbedre og beholde en god helse. Du er det du spiser, og derfor er det viktig at du faktisk spiser det du vil være. En konsultasjon hos en ernæringsterapeut hjelper deg med å tilpasse kostholdet til din kropp og helse, slik at du får den beste forutsetningen for en frisk og sunn hverdag.


REFLEKSJONSSAMTALER/coaching.
Samtaleterapi der du kan speile dine tanker, handlinger og mønster i en person som har utdannet seg for å kunne stille spørsmål som gir deg ny forståelse og nytt syn på ulike situasjoner.
Ved å drøfte veivalg, samlivsproblemer, konfliktsituasjoner, sorg og andre konkrete utfordringer du står overfor, med en dialogpartner som legger vekt på å få deg til å reflektere over det du opplever som sannheter, og stimulere til nytenking, vil du kunne bruke dine erfaringer til å bli bevist på tankemønster og handlingsmåter.

Refleksjonssamtalene kan hjelpe deg til å kommunisere og fokusere på det som er viktig, og handle på en positiv måte heller enn å drukne i frustrasjon og stress.
Gamle innarbeidede mønster og vaner gjør at du tenker og handler på bestemte måter, og at de samme problemene kommer opp igjen og igjen. Du står i veien for deg selv! En refleksjonssamtale er som en kiropraktisk justering for ditt sinn.
Refleksjonssamtaler er noe annet enn terapi. Det baserer seg ikke på bestemte perspektiver eller teorier, men gir deg mulighet til å bruke dine egne erfaringer til å reflektere rundt utfordringer, handlingsmønster og valg, slik at du kan orientere deg på nytt for å oppdage nye sider ved deg selv.

Er du lei av å snakke om og leve i dine problemer? Ønsker du en metode til å se utfordringer og gjentagelser i et nytt lys, skifte fokus og leve livet med forståelse, klarhet og deltagelse? Ønsker du å avsløre egne etablerte sannheter slik at du kan reflektere over dem og se om de fremdeles passer inn i livet ditt? Ønsker du å finne ut hvordan du kan møte konkrete utfordringer på en best mulig måte? Da er refleksjonssamtaler en god løsning.


ORGANISERING.
Har du for mange ting, ting du ikke kan kvitte deg med, ting som tar energi og overskudd fra deg? Å rydde opp i ting er for mange den største og første hjelpen på vei mot en ny og bedre hverdag. Ting ligger ofte tyngre på skuldrene våre enn vi tror, og det å rydde opp i ting kan for mange være starten på å få rydde opp i følelser, tanker og ueffektive mønster.

Adresse: 5565 Tysvær
Telefonnummer: 922 30 371
By: Tysvær
Postnummer: 5565



relaterte søk: indre motivasjon, hva er motivasjon, ytre motivasjon, hva er selvbestemmelsesteorien, motivasjon psykologi, motivasjon definisjon, indre motivasjon eksempel, hva er indre motivasjon
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler