facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mr.Gandhi restaurant

Info

Dette er Kløfta’s nye indiske og srilankiske restaurant! Mer info kommer :)

Adresse: Trondheimsvegen 74, 2040 Klofta
Telefonnummer: 46272141
By: Klofta
Rute: Trondheimsvegen 74
Postnummer: 2040



relaterte søk: Mat Kløfta
Nærliggende lignende selskaper
Chaykha Asiatisk Chaykha Asiatisk 0 meter Ønsker å oppleve thaimat bare kom innom oss garantert sterkt nok for deg
KaffeDilla KaffeDilla 2 km Veldig koselig kafé med utrolig god mat
Anmeldelser
Good service by the staff. The food, the portion size and value for money aren’t so worth it. We wanted to try somewhere different, regret not reading their review. Ordered, mix grill and butter chicken. The mix grill was dry, and got one piece of everything. Butter chicken did not taste like butter chicken it was too bland. The authentic Indian taste was not there.
Helt forferdelig opplevelse for andre gang. Bestilte tidligere i år og da tok det litt over 1,5 time å få maten levert. Vi bestilte gjennom foodora, men de leverer selv. I dag tenkte vi å gi dem en ny sjanse og bestilte på nytt. På foodora sto det at det ville ta 60min, og det var helt greit. Etter 60 minutter sto det i appen at de var rett rundt hjørnet, etter ca 10-15 minutter valgte jeg å ringe, da fikk jeg beskjed om budet var i ferd med å kjøre ut. Denne bestilling i dag tok dem eksakt 2 timer å levere iskaldt mat. Hvis dere ikke klarer å levere kan dere slutte å lure og lokke kundene til dere selv, og heller skrive riktig estimert levering. Vi bestiller aldri hos dere igjen, og fraråder alle venner og bekjente til å spise hos dere! Ta dere sammen.
Hyggelige folk men helt smakløs mat, det renner fett fra stort sett alt av forretter, som gjør at det kun smaker fett/olje. Tandori sausen virket utvannet og hadde ingen tandoori smak. Nanbrødet som skulle vært med hvitløk hverken smakte eller luktet hvitløk og var ekstremt tørt. Dessverre så vil vi ikke anbefale denne !!!
Bestilte takeaway, expeditør sjekket at alt var korrekt før vi dro. Når vi kommer hjem så ser vi at 1 av rettene vi bestilte ikke samsvarer med bestillingen. Vi opplevde også at sausen som var med ikke var nok til de 2 rettene som var bestilt men heller kun til 1. Nanbrødene var kalde og seige, selv om vi var der nøyaktig når vi ble bedt om å hente. Når vi ringer inn for å snakke med resturanten, så er det ingen som kan svare på noenting og man blir sittende der og lure om de i det hele tatt bryr seg. En kjip opplevelse, anbefales ikke.
Kjempegode på service og maten smakte himmelsk! Perfekt krydret, god ris og kjempegode naan! Takk for en hyggelig matopplevelse! Vi sees garantert igjen!
Maten i seg selv var grei, men om man er allergiker så styr unna. Bestilte rett uten nøtter pga. allergi, men endte med en tur til legevakten for kvelden da kjøkkenet viser seg å ikke skille godt nok på slike ting under matlagingen.
Tja... Valgte stedet for vårt årlige "familiejulebord" etter å ha lest en omtale av stedet i RB der terningkast 5 ble delt ut. Betjeningen var hyggelig nok, men når de ikke har kontroll på rekkefølgen i serveringen og nødvendig bestikk blir det litt feil. Noen av oss bestilte forrett, da den var fortært ble tallerken og bestikk fjernet. Så begynte maten å komme. Men vi satt nå der alle sammen uten hverken tallerkener eller bestikk. Til slutt måtte vi spørre om vi kunne få tallerken og bestikk! Det burde være unødvendig. Drikke ble også bestilt og delvis utlevert, men Mango lassi drikken uteble. Til slutt måtte vi be om å få den servert. Maten var forsåvidt grei, men bar preg av å være litt tørr. Lurer på om kjøttet bare var varmet opp i en mikrobølge ovn! Tre bord var besatt inkludert vårt en lørdags kveld. "Julebordet" ble gjort unna i en fei. Vi dro til Kiwi og kjøpte dessert som vi inntok hjemme. I RB som skrøt av restauranten oppfordret de "Kløftaborgere" til å kjenne sin besøkelsestid for å støtte opp om lokale spisesteder. Og ja vi prøvde, men opplevelsen fristet nok ikke til noen gjentakelse. Vi har spist nye indisk mat, men dette var ikke noe som vi kan kalle en opplevelse. Neste "julebord" blir nok et annet sted :
OK mat, ikke mer.. var noe tull med maten som ble levert, prøvde å ringe + sms men ingen svar. Kommer ikke til å bestille herifra mer, dessverre.
Hyggelig servitør. Bestilte take away på stedet. Måtte vente nesten en time før jeg fikk maten. Bestilte sterk Palak Paneer, fikk 4 ostebiter i en smakløs saus. Veldig skuffende.
Koselig lokale med hyggelig betjening. Den indiske maten var autentisk og god. Dog kan styrekforholdene forbedres. Bestilte sterk, men var ingen futt i den. Jeg tipset dem om Madras og Vindaloo styrke, så får vi se neste gang. God service, rask servering, til og med et vinglass på huset! Kommer tilbake.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mr.Gandhi restaurant med offentlig transport


Fløgstad gård 240 meter
3682
3874
425

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler