facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MS-forbundet i Norge

Info

Multippel Sklerose

Historie

Kort om MS
Noen korte fakta om multippel sklerose (MS)

• MS er den sykdommen som hyppigst fører til uførhet hos unge voksne i den vestlige verden.


• MS rammer hvert år mellom 250 og 350 personer i Norge. I dag lever mellom 7000 og 8000 mennesker i Norge med MS. Norge er et av de land i verden som har flest MS-rammede sett i forhold til folketallet.

• MS er en kronisk betennelsessykdom i det sentrale nervesystemet som kan forårsake forskjellige grader av uførhet. Symptomene er nummenhet, synsforstyrrelse, nedsatt gangfunksjon, lammelser i armer og bein, alanseproblemer, svimmelhet, problemer med motorikken og kronisk tretthet.

• MS er over dobbelt så vanlig hos kvinner som hos menn.

• MS-gåten er ikke løst. Man vet ennå ikke hva som forårsaker sykdommen. Antagelig spiller både genetisk disposisjon og miljø inn.

• MS kan ikke helbredes, men bremses og lindres.

• MS er normalt ikke en sykdom man dør av, men en sykdom man dør med.

• MS kan være mer eller mindre alvorlig. Noen får symptomer bare én gang og så går symptomene tilbake. Andre blir sterkt handikappede.

(Kilde MS-forbundet)



"MS-forbundet er en interesseorganisasjon som skal ivareta og fremme interessene til mennesker med multippel sklerose MS. MS-forbundet er en organisasjon for alle med MS, pårørende, helsepersonell og andre interesserte."
Adresse: Tollbugata 35, 0157 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22477990
By: Oslo
Rute: Tollbugata 35
Postnummer: 0157


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: ms-forbundet fordeler, Oslo MS-forening, MS Foreningen Bergen, MS-behandling, MS trening, MS forskning, Hva er MS, MS dødelighet
Anmeldelser
Bra organisasjon for oss!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon MS-forbundet i Norge.

Oslo ıdeell organisasjon

åpningstider, plassering. Tollbugata 35 kart bykart, satellitt visning. MS-forbundet i Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på MS-forbundet i Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om MS-forbundet i Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler