facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mucho Mas

Mucho Mas

Info

At Mucho Mas we make great Mexican food everyday using fresh ingredients and savory spices.

Historie

Mucho Mas is a Californian style Mexican kitchen cooking with your well-being in mind. Every day we prepare for your meal using fresh raw goods - vegetables, meats and herbs.

Whether you relax with your food at our Grunerløkka cafe or get it to go, Mucho Mas invites you to enjoy a crisp Tostada salad, a satisfying Burrito or tasty Nachos…. and much more! Try one of our tacos served on wheat or homemade corn tortillas with your choice of grilled meats or veg, fresh guacamole and our homemade salsas.

Stop in and have a homecooked meal your mother probably never made!"Mucho Mas er en hyggelig nabolagsrestaurant og bar i hjertet av Grünerløkka.Siden 1996 har vi hatt gleden av å servere et bredt utvalg meksikanske retter med en amerikansk tvist. Vi tilbyr både takeaway og catering.Vi har glutenfrie, vegetariske og veganske retter på menyen. Bestiller du online er det bare å spesifisere allergier eller vegan/vegetariske valg etter hva du ønsker."
Adresse: Thorvald Meyers Gate 36 , Oslo 0555, NO
Telefonnummer: 22 37 16 09
By: Oslo
Rute: Thorvald Meyers Gate 36
Postnummer: 0555


åpningstider

Mandag: 12:00-00:00
Tirsdag: 12:00-00:00
Onsdag: 12:00-00:00
Torsdag: 12:00-00:00
Fredag: 12:00-03:00
Lørdag: 12:00-03:00
Søndag: 12:00-00:00

Anmeldelser
Ganske god meksikansk mat til en noe stiv pris. Her får du gode drinker, men de relativt beskjedne porsjonene med diverse meksikansk gatemat klarer ikke helt å pirre smaksløkene på en unik måte. Det er virkelig ikke feil å stikke på Mucho Mas, men det er heller ikke et sted jeg har behov for å besøke igjen med det første.
Restauranten har en veldig fin beliggenhet med en hyggelig betjening. Kort ventetid på maten, selv om det var travelt. Store porsjoner og veldig god mat, men tacoen var litt kald. Vanskelig å få tak i servitørene for å få tak i regningen da vi var ferdige.
Sentralt beliggende i Thorvald meyersgt Grunerløkka Oslo. Byens beste texmex. Vi valgte burritto med langkokt kjøtt. Hjemmelaget guacamole Gode smaks kombinasjoner. Ute og inne servering. En god opplevelse.
Veldig god mat, drinker og service - har vært her flere ganger. Eneste jeg trekker litt for er at flere av rettene har lite «grønt» i forhold til hva jeg liker, men alt i alt en veldig bra restaurant. Anbefaler spesielt nachos med fetaost, granateple og guacamole. Helt nydelig. Alternativer for vegetarianere: Mye å velge i, også for vegetarianere
Mucho Mas har alltid vært et hyggelig sted midt på løkka. Maten er så som så, men helt okey. Den har tapt seg de siste årene i takt med at stedet har blitt veldig populært og ikke klarer å opprettholde den autentiske standarden lengre. Anbefaler ikke nødvendigvis dette stedet på grunn av maten. Drinkene herimot er veldig gode! Da vi var her var dagens slush strawberry daqiry som falt veldig i smak. Ellers hyggelig sted!
Kult hyggelig kis som kom med mat! Fylte på vann når det gjalt som mest: bra sted
Basert på take away med Foodora var dette skuffende. Høyst ordinær "norsk" taco. Så ikke fristende ut da det kom og selv med mye velvilje og forståelde for at innpakning og transport forringer var dette slapt. Tenker man f.eks kan forvente mer enn ferdighakket salatblanding for den prisen. Gjentas ikke, mange bedre alternativer der ute :
Vet ikke hva som har skjedd med dette stedet, om det er nye eiere eller hva, men her har rettene blitt endret siden sist jeg var her. Quesedillasretten kom tidligere med både guacamole, jalapeños, rømme og salsa ved siden av. Biffen var nydelig stekt ytrefilet inni, nå er det bare noe billig pulled beef som ikke smaker like godt. Når jeg spurte hvorfor retten var endrer og hvor tilbehøret var blitt av ble jeg bedt om å bestille dette ved siden av. En svært enkel middag ender derfor opp med å koste over 300kr på en medium god mexicansk rest… never change a winning team er det noe som heter! Kommer nok ikke tilbake hit dessverre..
Veldig god vegatarburrito med bønner og feta. Passe mye mat, passe sterkt. Kanskje litt i dyreste laget. Vi satt ute, og trikkene støya voldsomt. Vi ble også avbrutt fire-fem ganger av diverse tiggere/selgere mens vi spiste. Ikke så veldig hyggelig. Servicen var også litt treg, men de får fire stjerner fordi maten var såpass god.
Bestilte nachos med kylling og nachos med biff. En fryktelig kvalmende opplevelse for oss begge. Likner overhodet ikke på opprinnelig rett mucho mas har vært kjent for siden 1996. Overpriset og dårlige smaksopplevelser. Kun en sippete versjon av ostesaus. Fikk ingen kompensasjon da vi informerte kelneren om alt dette. Siste gang vi dro dit.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Mucho Mas med offentlig transport


Olaf Ryes plass 120 meter
11
12
18
Sofienbergparken 120 meter
11N
12N
Birkelunden 310 meter
11N
12N
30
Birkelunden 340 meter
11
12
18
Schous plass 350 meter
11
12
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Mucho Mas.

Oslo meksikansk

åpningstider, plassering. Thorvald Meyers Gate 36 oslo cocktail-barer kart bykart, satellitt visning. Mucho Mas adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Mucho Mas. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Mucho Mas med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Mixto Mixto 458 meter Smakløst og lunken mat. Beef i menyen var svinekjøttdeig på retten.
Perla Bar Perla Bar 563 meter Veldig hyggelig personale og god drikke! Her spilles det kun Vinyl plater, veldig god...
Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge Nedre Løkka Cocktailbar & Lounge 589 meter Har vært her for lenge siden og drukket veldig gode, men dure srinker på kveldstid. D...
Taco City Taco City 590 meter
Pauls Boutique Pauls Boutique 601 meter Skjult perle i byen som leverer good vibes, smakfull mate biter og beste cocktails.
Bortenfor Bortenfor 616 meter Koselig bar. Stort pluss for at man kan ha med seg hund. Noe høy musikk, da jeg ser p...
Freddy Fuego Freddy Fuego 761 meter Bestilte 6 porsjoner, fikk levert 1 med 6 drikker. Jeg bestilte også ekstra kjøtt i d...
Café Sara Café Sara 777 meter Dette er en evig favoritt, så jeg ble lei meg over å måtte forandre min anmeldelse et...
Taco República Taco República 856 meter Kjempegod burrito og kjempefinplass anbefaler og dra hit
Torggata Botaniske Torggata Botaniske 969 meter Leverer etter forventning. Flott lokale, god stemning og atmosfære. 152 kr for en dri...
Bushwick Bushwick 1 km
Hot Hot Harmonica Hot Hot Harmonica 1 km Smakløst og kjedelig. Anbefales ikke
People's People's 1 km Godt øl og sentrale lokaler gir People's et godt utgangspunkt. Etter å ha lest andres...
Andre til Høyre Andre til Høyre 1 km Hjemmekoselig, god service og bra utvalg av drikkevarer. En favoritt!
Abelone Abelone 1 km Kaldt i lokalet, varm service og nydelig mat. Vi spiste en helt fantastisk tartar, e...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler