facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Müller Bakeri

Müller Bakeri
"Gardsbutikken i Ciderhuset er for tida open når vi er på huset. Ring 95902190 og sjekk om det passar: Restaurant/cidersmaking er no stengt for sesongen 2022. Ope for grupper på førespurnad. Holmen Kafé og Sjokolade i sentrum er open fredag/laurdag for servering av lunsj, kaffi & kaker og cider. Salg av gardsmat og sjokolade. Velkommen til Ciderhuset att i 2023.The Cider House is located in Balestrand in an organic fruit orchard with more than 100 fruit varieties. The summer restaurant and the cider tasting program is now closed for the season. In 2023 we welcome you into our cider cellar for cider tasting, or learning about how we work with fruit and cider. Check out our website for rates and updated opening hours."
Adresse: Kaivegen 2 , Balestrand 6899, NO
By: Balestrand
Rute: Kaivegen 2
Postnummer: 6899


Anmeldelser
Et must når du er i Balestrand. Lokalet er fullt av sjel og eierene er hyggelig, kunnskapsrik og svært imøtekomme. Vi booket cidersmaking med lunch, og fikk en god innføring i eplet og ciderens historie. Deretter ventet 5 forskjellige cider, med en liten komplimenterende smakebit til hver av dem. Proft og seriøst opplegg. Lokalet og eierne får 5 stjerner, mat og drikke er ikke fullt like bra, men det er likevel absolutt verdt et besøk. Anbefalt!
Fantastisk sted! Har vært innom to ganger for å kjøpe bobler, og endte opp med masse flasker - og masse kunnskap begge gangene. Ekstremt hyggelig betjening som har god kunnskap om produktene de lager. Veldig fornøyd, og dette blir et fast stopp hver gang jeg er i Balestrand!
Flott! Var der både for cidersmaking og middag. Fikk innføring i både cider-historie og historien til Ciderhuset samt hvordan alt foregår. Cideren og maten var også veldig god! Ville anbefalt til en venn
Spennande, smakfull, norsk mat med middelhavstwist! Komplekse og gode ciderar, anbefalar smaksbrett - og få med deg ciderformidling i ciderkjellaren om du kan Ikkje minst fantastisk kunnskapsrike, hyggelige og varme folk
Veldig fin innføring i ciderens historie, gode smaksprøver og en artig overraskelse på slutten gav en fin tur til Ciderhuset. Kan anbefales dersom du er i Balestrand, du bør booke besøket før du kommer. Skal du handle noe alkoholholdig må du ta turen før butikkutsalgstider for alkohol stenger.
Veldig morsomt med så mange varianter av cider. Veldig god innføring under prøvesmaking.
Ta av deg tid til et besøk. God orientering om ciderproduksjon, gode smaker og gode matretter!
Både cidersmaking og middag anbefales! Smakingen var lærerik, tok for seg både dyrking av epler og forskjell i smaker. Veldig god cider. Middagen foregikk i flotte lokaler med svært hyggelig service og utrolig god mat enkeltretter, tapas eller treretters. Imponert over balansen mellom norske råvarer og retter inspirert av Tyrkia og middelhavet. Smertefri tilpassing til allergier. Du kan kjøpe cider i butikken, men obs på at salget stenger kl 18.
Ei perle som er vel verdt å besøke. Vi var med på cidersmaking og så middag etterpå. Cidersmaking inneholdt lærerikt og underholdende foredrag om alt fra polineribg av epleblomsten, poding, eplesorter i verden og med anekdoter fra norrøne sagaer. Eg lærte masse! Middagen og desserten var velsmakende og flott dandert. Heile opplevinga overgikk mine forventningar. Ikkje reis til Balestrand uten ein tur til Ciderhuset. Kjekt for voksne og barn og kan absolutt anbefalast!
God mat og cider, hyggelig sted, men stedet forstår ikke betydningen av service. Servitørene vet veldig lite om maten og cideren. Menyen består av retter som man overhodet ikke forbinder med Norge og norsk matkultur, hverken rettene eller ingrediensene. STEDET HAR STENGT PÅ SØNDAGER MIDT I HØYSESONGEN! I forhold til kvaliteten på servicen er prisnivået alt for høyt. En 5 stk cider-smake-pakke og en enkel hovedrett med enkle ingredienser blir over 500 NOK per person. Kan muligens være verdt ett besøk, men ikke to.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Müller Bakeri med offentlig transport


Balestrand kai 20 meter
1053
890
Balestrand kai 20 meter
820
821

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Müller Bakeri.

Balestrand bakerier

åpningstider, plassering. Kaivegen 2 kart bykart, satellitt visning. Müller Bakeri adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Müller Bakeri. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Müller Bakeri med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler