facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Muno Sandefjord

Muno Sandefjord

Info

Muno Sandefjord er en avdeling av flere musikkskoler som Muno driver i Norge. Vår ambisjon er å være det du trenger. Du kan komme til oss uansett alder og nivå, og vi hjelper deg så langt du selv måtte ønske.



"Muno driver Norges største private musikkskolekjede, og vi er stolte av å tilby et bredt musikkskoletilbud hvor alle kan få plass og utvikle seg i den retningen og tempoet de selv ønsker. Dette lar oss være det rette stedet for både de som har musikk som hobby, og for de som har profesjonelle ambisjoner. Vi gjør dette ved å tilby individuelle timer for folk i alle aldre og nivåer, samtidig som vi har spesialprogrammer for artistutvikling og høyere utdannelse for de med høye ambisjoner."
Adresse: Hjertnespromenaden 31, 3211 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: +4792011622
By: Sandefjord
Rute: Hjertnespromenaden 31
Postnummer: 3211


åpningstider

Mandag: 14:00 - 21:00
Tirsdag: 15:00 - 21:00
Onsdag: 14:00 - 21:00
Torsdag: 14:00 - 21:00
Fredag: 14:00 - 19:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Muno Sandefjord.

Sandefjord musikktimer og musikkskole

åpningstider, plassering. Hjertnespromenaden 31 kart bykart, satellitt visning. Muno Sandefjord adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Muno Sandefjord. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Muno Sandefjord med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler