facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Murbyen Oslo

Murbyen Oslo

Info

Murbyen Oslo er en rådgivingstjeneste for eiere av murgårder i Oslo.

Historie

Murbyen Oslo arbeider for å ta vare på Oslos murbygninger og for å fremme bruk av tradisjonelle metoder og materialer. Vi tilbyr gratis førstegangs konsulenthjelp for eiere av murgårder i Oslo. Prosjektet er et samarbeid mellom Fortidsminnneforeningen, Byantikvaren og bransjen, og skal danne grunnlaget for et permanent bygningsvernsenter med ekspertise på mur i Oslo.



"Murbyen Oslo er et bygningsvernsenter for Norges historiske murbyer, med spesielt fokus på Oslos historiske murgårder, den karakteristiske bebyggelsen i pusset tegl fra byveksten i siste halvdel av 1800-tallet og frem til rundt 1930."
Adresse: Maridalsveien 120, 0461 Oslo, Norway
Telefonnummer: 97 00 58 58
By: Oslo
Rute: Maridalsveien 120
Postnummer: 0461


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: Murbyen Oslo farger, Tagging Oslo, Byggestil Oslo, Murbyen oslo bok, Murtreff, Kvaderpuss, Kjeller bygård, Bygg og Bevar
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Murbyen Oslo. Maridalsveien 120 kart bykart, satellitt visning. Murbyen Oslo adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Murbyen Oslo. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Murbyen Oslo med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler