facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Murerfirma Roar Kristoffersen As

Murerfirma Roar Kristoffersen As

Info

Roar Kristoffersen AS er en godt etablert murerbedrift med over 30 år i bransjen, vi er stolte av vårt høye fokus på kvalitet og service.

Historie

Murerfirma Roar Kristoffersen AS ble etablert i 1985 og teller i dag 7 ansatte.

Vi har kontor og lager på Langøya, Kråkerøy.

Vi innehar sentral godkjenning, er godkjent bedrift for våtrom og er godkjent Mesterbedrift.

Våre ansatte har bred erfaring innen nevnte emner, og vi er spesielt stolte av vårt høye fokus på kvalitet og service på arbeidene vi leverer.



"Murerfirma Roar Kristoffersen AS ble etablert i 1985 og teller i dag 9 ansatte.Vi har kontor og lager på Langøya, Kråkerøy.Vi innehar sentral godkjenning, er godkjent bedrift for våtrom og er godkjent Mesterbedrift. Våre ansatte har bred erfaring innen nevnte emner, og vi er spesielt stolte av vårt høye fokus på kvalitet og service på arbeidene vi leverer. Vi har også gode samarbeidspartnere innen de fleste faggrupper, og vi utarbeider løsninger tilpasset kundens behov og ønsker. Vi har også sentral godkjenning for kontroll av våtrom i boliger, og kan utføre uavhengig kontroll av andre foretak. Kontakt oss for spørsmål/pris."
Adresse: Langøya, 1679 Kråkerøy
Telefonnummer: 90910599
By: Kråkerøy
Rute: Langøya
Postnummer: 1679


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00

Anmeldelser
Selskapet murte en utepeis for meg og flere av de ildfaste steinene løsnet etter en stund. Jeg tok kontakt og klager, de kom raskt og kikket og sa at dette skulle de rette opp i. Dette er nå over et år siden og vi er bare holdt med godt snakk. Det ser ikke ut til at de har tenkt til å rette opp mangelen.
Har benyttet dem ved flere anledninger. Hyggelige og effektive folk som vet hva de de Driver med
Flinke & hyggelige ! Konkurranse-dyktige priser
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Murerfirma Roar Kristoffersen As.

Kråkerøy byggefirma

åpningstider, plassering. Langøya kart bykart, satellitt visning. Murerfirma Roar Kristoffersen As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Murerfirma Roar Kristoffersen As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Murerfirma Roar Kristoffersen As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Boino-Woodlife element houses and windows Boino-Woodlife element houses and windows 4 km We design, produce and build unique houses and windows.
Boino Arkitekthus bygg - Eksklusive nøkkelferdige hus i hele Norge Boino Arkitekthus bygg - Eksklusive nøkkelfe... 4 km Eksklusive elementhus og utleie av fagfolk til proffmarkedet
Norsk Bygningsrådgivning Norsk Bygningsrådgivning 4 km Vi jobber med byggesøknader og arkitekttjenester.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler