facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Murhuset AS

Info

Murhuset AS utfører alt innen murerfaget samt flislegging, piperehabilitering og forblendingstein og skifer. Vi tar oppdrag i hele Vestfold.

Historie

Murhuset AS ble stiftet av Arnfinn Hotvedt i 2014, og har siden da stadig vokst seg større. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og faste kunder. Erfaring fra utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi utfører alt innen murerfaget samt flislegging, piperehabilitering og forblendingstein og skifer. Vi tar oppdrag i hele Vestfold.

Vårt mål er hele tiden å være i forkant av markedet gjennom kontinuerlig innovasjon og utvikling på alle våre fagområder. Nettopp derfor er ingen jobb for stor eller for liten for oss. Vi har løsningen på din utfordring - enten den er på land eller til vanns.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen – noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen.

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

Vi kan blant annet utføre:

Skorsteinsmuring, peismuring, flislegging, mur- og pussearbeider, baderom, skifer, naturstein, leca, gulvstøp, fasaderehabilitering, grunnmur og forskaling.

Ta kontakt idag for en uforpliktende samtale!



"Velkommen til Murhuset AS i Sandefjord!Vi utfører alt innen murerfaget, samt flislegging, piperehabilitering og forblendingstein og skifer, og tar oppdrag i hele Vestfold! Ta kontakt for en uforpliktende samtale, eller besøk vår hjemmeside for mer informasjon.Vi ser frem til å høre fra deg!"
Adresse: Tjøllingveien 608, 3280 Sandefjord, Norway
Telefonnummer: +4791315601
By: Sandefjord
Rute: Tjøllingveien 608
Postnummer: 3280


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00

Nærliggende lignende selskaper
Tausendschön Innredninger - tysk møbelhåndverk Tausendschön Innredninger - tysk møbelhåndve... 1 km Vi produserer, leverer og monterer skreddersydde og individuelle møbler til hus, kont...
D/K Bygg Services D/K Bygg Services 2 km Hei! Vi er et ungt, men raskt ekspanderende selskap i byggesektoren. Ungt betyr ikke...
Murerfirma Berge & Gjertsen As Murerfirma Berge & Gjertsen As 3 km Flink og hyggelig
Flis & Våtrom AS Flis & Våtrom AS 3 km Da vi fant problemer på badet, måtte vi gjøre en total renovering. Fikk tips om hvem ...
NTS Rørservice NTS Rørservice 3 km Din lokale rørleggerbedrift i Sandefjord. NTS Rørservice utfører det meste av sanitær...
Murmester Oddvar Johannessen As Murmester Oddvar Johannessen As 3 km Solid firma med dyktige og hyggelige folk.
Tveiten & Riis Murmesterfirma A/S Tveiten & Riis Murmesterfirma A/S 4 km Beste murmester firma i Vestfold
Bårdsen Byggservice Bårdsen Byggservice 4 km Likærnikkelitt neida/joda
Byggtjenester Roman Kubica Byggtjenester Roman Kubica 4 km Utfører tjenester innen mur, flis og betong, samt mindre snekkerarbeid.
Bjørvik & Haugen Bjørvik & Haugen 9 km Flinke og pliktoppfyllende malere av beste kvalitet!
Anmeldelser
Kjempe fornøyd med jobben de gjorde hos oss. Kjempe bra service. Hyggelig og lette og prate med. Holder avtaler. Kommer til avtalt tid, utfører jobben til topp karaktert og strekker seg lengre for å levere det beste. Kan anbefales på det sterkeste. Holder seg også til avtalt pris. Jeg kan så absolutt anbefale Murhuset AS.
Utrolig flinke og leverer kvalitet til minste detalj
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler