facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Murmester Heskje

Murmester Heskje

Info

Alt innen murer og flisarbeid.

Adresse: Hålandsvegen 24, 4344 Bryne, Norway
Telefonnummer: 51771980
By: Bryne
Rute: Hålandsvegen 24
Postnummer: 4344


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 12:00

Nærliggende lignende selskaper
Peisteknikk As Peisteknikk As 1 meter Veldig bra arbeid, men dyrt. Jobben var gjort på 2 timer kr 35 000, ca 10 000 i deler...
Roger Pearson As Roger Pearson As 643 meter Hyggelig personale, god service og dyktige fagfolk!
HUS 24-7 Nordsjø Ide & Design HUS 24-7 Nordsjø Ide & Design 738 meter Vi er deres interiørhjelp! Vi hjelper til med hus, enkle rom, hytter og leiligheter b...
Bryne Gardin & Solskjerming Bryne Gardin & Solskjerming 2 km Fantastisk service
Kid Interiør Kid Interiør 2 km Ligger i 3 etasje ved Inter Sport og Clas Ohlson. Veldig koselig betjening
Astrid Rosland, BA interiørarkitektur, Bryne Astrid Rosland, BA interiørarkitektur, Bryne... 2 km Prosjekterende interiørarkitekt med ansvar for arealdisponering og lyssetting Utforme...
Fargerike Rosland Fargerike Rosland 3 km Maleforretnig med godt utvalg og kompetent betjening.
Anmeldelser
Kjempefornøyd, gode og pålitelige håndverkere.Vi har fått nytt bad med mikrosement oppå gamle fliser.
Murmester Heskje AS har i samarbeid med Rørlegger Torgersen AS rehabilitert et utdatert gjestebad med mirocement på gulv og vegg. Prosessen har vært smertefri, resultatet ble rålekkert og sluttfakturaen i henhold til hva som var avtalt. Anbefales på det varmeste!
Pusset ned grunnmur og la på murstruktur rundt hele huset. Nøyaktig og fint utført til avtalt tid og pris. God dialog underveis og ryddet fint etter seg både under og etter arbeid. La i tillegg skifer på horisontale flater på ny trappenedgang - ble veldig bra. Profesjonelt fra start til slutt. Anbefales!
Heskje har lagt mikrosement oppå opprinnelige fliser på gulv og vegger på to bad hos oss. Særdeles fornøyd med sluttproduktet. Videre er vi meget imponert over hele prosessen fra befaring, visning i butikk og til profesjonell utførelse av murer. Kan trygt anbefale Heskje til andre som ønsker mikrosement. Skikkelige fagfolk!
Murmester Heskje la mikrosement på gulv og vegg på gammelt bad. Svært fornøyd med arbeidet som ble utført, god service og kommunikasjon under hele prosessen.
Veldig godt fornøyd med flising av vegg og gulv på bad utført av dyktige fagfolk. Valgte Heskje da vi skulle legge skifer på terasse, terassetrapp og hovedtrapp. Vi er strålende fornøyd med flott gjennomført arbeid og anbefaler gjerne Heskje.
Heskje har lagt microsement oppå eksisterende fliser på bad. Veldig fornøyd med fargen, utført arbeid og oppfølging underveis i prosessen. I tillegg er det enklere å holde rent enn flisene var.
Fliselagt bad samt støpt og fliselagt trapp utvendig. God kvalitet på arbeid og god oppfølging underveis.
Har fått lagt microsement på kjøkken,bak komfyr å bak vask.Veldig fornøyd med alt fra begynnelse til ferdig resultat.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler