facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Murmestrene Tisløv as

Murmestrene Tisløv as

Info

Steinkjer: Torgeir Tisløv
mobil: 90849759
Mail: [email protected]

Namsos: Tor Arne Tisløv
Mobil: 90118133
Mail: [email protected]

Historie

Helt siden oppstarten i juni 1991 har vi i Murmestrene Tisløv A/S tatt på oss små og store oppdrag innen murerbransjen, både privat og offentlig.

Vi har i dag ni ansatte og én lærling med på laget. Våre ansatte er kyndige murmestre med lang og bred erfaring innen faget.

Murmestrene Tisløv utfører alt innen murerfaget. Det som eventuelt ikke kan utføres av oss, leier vi inn bistand til. Dette for å sikre god kvalitet på det vi leverer til deg som kunde.

Vår målsetning har alltid vært å gi deg som kunde det du etterspør, samtidig som vi veileder deg til å velge gode løsninger tilpasset ditt behov. Optimale valg og riktige materialer skal gi nytte og glede i mange år fremover.

Etikett

Optimale løsninger innen mur



"Murmestrene Tisløv A/S ble startet opp i juni 1991 i Namsos. Siden den gang har vi tatt på oss små og store oppdrag innen murerbransjen, både privat og offentlig, i Namsos – Steinkjer regionen.Vi utfører alt innen vårt fag og alt du som kunde forbinder med en murer. Det som eventuelt ikke kommer inn under murerfaget, leier vi inn. Dette for å sikre god kvalitet på vårt murerarbeid.Vi har tilknyttet oss murere med lang og bred erfaring innen faget. Firmaet har i dag 9 ansatte, samt 1 lærling. Våre ansatte holder til både i Namsos og Steinkjer i Nord-Trøndelag.Vår målsetning er å gi deg som kunde det du etterspør, samtidig som vi veileder deg til å gå for optimale løsninger tilpasset ditt behov. Valg av riktige løsninger og materialer s"
Adresse: Navarvegen 6, 7820 Spillum
Telefonnummer: 90849759
By: Spillum
Rute: Navarvegen 6
Postnummer: 7820


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:30
Tirsdag: 07:00 - 15:30
Onsdag: 07:00 - 15:30
Torsdag: 07:00 - 15:30
Fredag: 07:00 - 15:30

Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler