facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Musea på Sunnmøre

Musea på Sunnmøre

Info

Musea på Sunnmøre formidlar den sunnmørske kunst- og kulturarven til deg som bur eller besøkjer regionen vår. Følg oss du også - og få eit innblikk i dei mange aktivitetane og prosjekta vi arbeidar med. Velkommen inn i kulturkvardagen vår!

Adresse:
By: Ålesund


Nærliggende lignende selskaper
Sunnmøre Museum Sunnmøre Museum 0 meter En stor og rik samling, tradisjonsbåter, gårdhus og andre bygg fra Sunnmøre. Båtsaml...
Fiskerimuseet Fiskerimuseet 5 km Anbefaler at du tar en tur
Anmeldelser
Nydelig sted. Her får en ro og barna kan springe i naturskjønne omgivelser og se på nært hold hvordan de levde før. Anbefales.
Trivelig plas!
Fint og trivelig kombinasjon av klassisk folkemuseum og båtmuseum! Vel verdt et besøk, og jeg fikk ikke en gang sett alt.
En stor og rik samling, tradisjonsbåter, gårdhus og andre bygg fra Sunnmøre. Båtsamlingen alene er verdt et besøk. Stor kafe med kaker, kaffe og rømmegrøt.
Gode historier, fin plass. Skulle gjerne hatt enda flere motorer
Høsten har kommet.
Topp, ta deg en tur for gammeldags kultur. Om du er sur, ta en svele. Den med en venn du kan dele... Topp turområde rundt og bak museet også.
Mange fine båter. Flott sted. Mange gamle bygninger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler