facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Musikkflekken

Musikkflekken

Info

Asker og Bærums største og beste klubbscene siden 1986. Årets Helårsarrangør i Norge 2014!

Historie

Årets Helårsarrangør i Norge 2014!

Musikkflekken er den eneste klubbscenen i Asker og Bærum. Med en minnerik historie som strekker seg helt tilbake til 1986, er scenen også en av landets mest tradisjonsrike. Flekken, som klubben kalles på folkemunne, var en av de heteste jazzscenene i Nord-Europa på tidlig 90-tall, og har gjennom årene huset rubbel og bit av norske artister samt mange internasjonale storheter. I tillegg har klubben alltid vært den viktigste utviklings- og showcase-arenaen for nye talenter i Asker og Bærum.

Toothfairy Live AS tok over driften av Musikkflekken i september 2013, og har som mål å utvikle scenen både som en tilbyder av kvalitetsmusikk til unge mennesker, og som et utleielokale på dagtid og kveldstid med høy kvalitet og kompetanse på alle komponentene i ulike typer arrangementer.

Med lys- lyd- og AV-utstyr dimensjonert for store produksjoner, egen bar som kan tilpasses etter behov, og en stab med lang erfaring fra event-, festival- og konsertarrangering, kan Musikkflekken tilrettelegges for alt fra mindre og større møter og konferanser på dagtid til bursdager, events og kickoffs på kveldstid.

Andre sentrale arrangører og aktører på Musikkflekken er bla. Sandvika Rock & Metal Club, Sandvika Scene, Bærum RockLab, Skiltverkstedet, Julerock, Prime Time Orchestra, Freshtea og Sandvika Storband, samt en lang rekke lokale artister og ildsjeler.

De fleste av konsertene hos oss har fri aldersgrense. I noen tilfeller krever vi en vergekontrakt dersom vedkommende er U18 og ønsker å dra på en konsert uten fri alder. Dette vil evt. være spesifisert på konsertinfo. Vergekontrakt kan lastes ned her.

TEKNISK

Kapasiteten på Flekken er 350 stående og ca 135 sittende, med mulighet for ulike kombinasjoner. Trykk HER for å lese teknisk oversikt.

LEIE MUSIKKFLEKKEN?

Når det ikke er konserter eller andre kulturarrangementer på Flekken, blir lokalet flittig brukt til seminar/konferanse, events, julebord, debatt/folkemøte og andre liknende aktiviteter. I motsetning til vanlige, sterile konferanselokaler, ligger 30 års rockehistorie i veggene på Flekken og setter en annerledes ramme på et tradisjonelt arrangementskonsept.

Nærheten til egen restaurant, enkel adkomst via kollektivknutepunkt tre minutter unna til fots og gode parkeringsmuligheter samt samspill med en levende handelsstand gjør Musikkflekken til et sentralt og naturlig valg for deg som ønsker å samle mennesker til ditt arrangement. Klikk her for mer info om leie av Musikkflekken

Kontaktperson:

Leder og kontaktperson for generelle henvendelser: Mari Lauvdal / [email protected] / 45428658



"Restaurant, bar/utested og scene. Lei lokalene til ditt arrangement, book et av rommene våres til en fest, bryllup, julebord og alt annet hjertet begjærer. Vi er opptatt av du skal ha en så god som mulig opplevelse hos oss, uansett hva"
Adresse: Brambanis vei 2, 1337 Sandvika, Norway
Telefonnummer: 67 54 41 00
on.yriafhtoot@iram
By: Sandvika
Rute: Brambanis vei 2
Postnummer: 1337



relaterte søk: musikkflekken legges ned, julerock på musikkflekken 7 desember, musikkflekken program 2018, julerock på musikkflekken 8 desember, julerock musikkflekken 2018, julerock på musikkflekken 13 desember, julerock på musikkflekken 6 desember, raga rockers musikkflekken
Anmeldelser
Vi hadde lunch utvendig med Sandvikelva som nærmeste nabo. Serveringen gikk ganske raskt, var godt besøk, vi bestilte surdeigsskive med krepsesalat, nydelig. Prismessig høy klasse.
Vi fikk plass på uteserveringen deres ved et av de ekstra langbordene som settes opp om sommeren. Dette var en fredag kl 19:00. Et 0,4l glass med gyllent innhold koster nærmere 100-lappen. Stedet har et veldig stort uteserveringsområde. Nye, rene og fine toaletter. Hyggelig servitører. Trekker én stjerne grunnet at DJen's startvolum. Ble slitsomt å sitte å rope i steden for å ha en hyggelig og normal konversasjon. Musikken var forøvrig bra.
Maten var veldig bra, men service må opp flere hakk. Ble stående å vente lenge på bord, veldig sur tone fra ansatt da vi spurte hva som tok så tid siden det var mange ledige bord. Mange ansatte på jobb, de fleste ganske så sure i tonen. Ingen spurte hvordan maten smakte eller om vi trengte noe mer. Manglet såpe på toaletter, det var fylt på med vann i såpeholderne. Ikke hygenisk.
Flombelysning fra kjøkkenet satt en demper på hva kunne vært kule lokaler. Service var helt grei, kelner hadde en lei tendens til å skumpe borti oss når gan gikk forbi. Maten var god.Mat: 4/5
Helt supert sted å ha julebord med jobben. Nydelig mat og hyggelige folk. Anbefaler kveite! Gøy med spill utover kvelden, boccia og corn hole var perfekte lagspill innerst i lokalet.
Hadde en super dag,med middag/dessert. Og avslutta,med Nilsern. Tusen takk Martin,som ordna dette for Petter uteligger og vi var 160. Til middag. 140 VI håper og komme tilbake. Tilgjengelighet med rullestol: Manuellrullestol. Fin plass,først spiste så til senen.
Hyggelig betjening. Fikset god kaffe og grønn te med honning når vi tok en rask stopp innom.Mat: 4/5
Peiling på øl. Kan utvikles til noe bra.Service: 4/5
Fint sted og konserten med Børge Olsen band var helt konge
Var på folkebadet for å feire 50 års dagen min. Var grei mat. Men skuffende service. Ingen som kom og spurte hvordan maten smakte,om vi trengte noe mer drikke, dessert etc. og restauranten var nesten tom for folk. Det burde ikke være så vanskelig å følge opp gjestene da. Valgte denne restauranten fordi den hadde godt rykte. Men fikk ikke samme opplevelsen selv! Velger et annet sted neste gang.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Musikkflekken.

Sandvika sports- og arrangementsarena

åpningstider, plassering. Brambanis vei 2 kart bykart, satellitt visning. Musikkflekken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Musikkflekken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Musikkflekken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Baracoa Event Sandvika Baracoa Event Sandvika 230 meter den verste kaffen i lang tid, serverte meg også i feil kopp og da jeg ba om forandrin...
Baracoa Spiseri Bar og Scene Baracoa Spiseri Bar og Scene 230 meter den verste kaffen i lang tid, serverte meg også i feil kopp og da jeg ba om forandrin...
Stasjonen Bar Sandvika Stasjonen Bar Sandvika 236 meter 75,- for en alkoholfri flaskeøl er skammelig.. Omregnet til halvliter kostet den 114,...
Sandvika Folkets Hus BA Sandvika Folkets Hus BA 669 meter Ryddig lokale, enkle forhold. Helt greit.
Forandringshuset Sandvika Forandringshuset Sandvika 2 km Kurant plass for møte og arrangement
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler