facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Musikkstudier ved Nord universitet, Levanger

Musikkstudier ved Nord universitet, Levanger

Info

Musiker! Lærer! - vi har utdanninga for deg.
Velkommen til den fineste campusen øst for California.

Historie

Nord Universitet har et variert studietilbud for deg som er interessert i å studere musikk. Vi tilbyr alt fra årsstudium i musikk, deltidsstudium innen musikkproduksjon, komposisjon og joik, til bachelorgraden Faglærer i musikk og Master i Ensembleledelse.

Ønsker du å utvikle deg på hovedinstrumentet ditt? Går du med en musikklærer i magen? Da er faglærerutdanningen i musikk på Levanger noe for deg! Kjernen i vår utdanning er det 3-årige bachelorstudiet. Også på Årsenhet i musikk er samspill og musisering en viktig aktivitet.

Velkommen til et unikt musikkmiljø: skoleåret 2016-17 går det mer enn 120 musikkstudenter ved HiNTs musikkstudier, og mer enn 20 lærere er klare til å ta i mot deg!

Produkter

Studentenes eget Musikkforum:
http://www.facebook.com/group.php?gid=140107149353859&v=wall

Adresse: røstad, 7600 Levanger, Norway
Telefonnummer: +47 74 02 27 82
By: Levanger
Rute: røstad
Postnummer: 7600



relaterte søk: faglærer i musikk, fravær nord universitet, årsstudium musikk, nord universitet stjørdal, universitetspedagogikk nord universitet, nord universitet bodø åpningstider, høgskolen i nord trøndelag, parkering nord universitet bodø
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler