facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mylsbråten & Berg Bygg AS

Mylsbråten & Berg Bygg AS

Info

Mesterbedrift stiftet i 2012 som tilbyr alt innen bygg og tømrerarbeider, samt totalentreprise.

Historie

Mylsbråten og Berg Bygg as ble stiftet på Hadeland i 2012, av Jostein Mylsbråten (daglig leder) og Morten Berg (styreformann). Etter flere års samarbeid som selvstendige tømrere, og med til sammen over 30 års erfaring fra byggebransjen, var tiden inne til å starte opp bedriften som kan tilby alt innenfor bygg og tømrerarbeid.

Vårt arbeid spenner fra rehabilitering og mindre tilbygg til komplette hus. Vi har jobbet mye med vedlikeholdsfrie fasader i aquapanel som er et luftet system som pusses, samt fasader i impregnert treverk som blant annet Kebony.

Innenfor rehabilitering utfører vi ofte oppussing av bad, kjøkken, tak og vegger. Vi tar også på oss mindre prosjektering, og tilbyr komplett prosjektstyring fra oppstart til prosjektet slutt og overlevering.

Vi innehar selvsagt mesterbrev og fagbrev, og utfører arbeid både i tiltaksklasse 1 (søk, prosjekterende, kontrollprosjektering og samordning), og tiltaksklasse 2 (utførende og kontrollutførende).

Har du store eller små bygge- eller rehabiliteringsplaner? Kom gjerne innom oss for en uforpliktende prat, vi holder til i teglsteinsbygningen på Garveriet på Roa.
Vi har gode referanser.

Adresse: Taubanen 26, 2742 Grua
Telefonnummer: 90600747
on.grebnetarbslym@tsop
By: Grua
Rute: Taubanen 26
Postnummer: 2742


Nærliggende lignende selskaper
Kaggerud Multi Kaggerud Multi 859 meter K-Multi er et lite foretak som påtar seg alle typer arbeid og tjenester. Her snakker ...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler