facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for MyMachine Norway

MyMachine Norway

Info

I MyMachine samarbeider barn og unge fra tre utdanningsnivåer om å bygge drømmemaskiner som er funnet opp av grunnskolebarn.

Historie

I MyMachine samarbeider barn og unge fra tre utdanningsnivåer om å bygge drømmemaskiner som er funnet opp av grunnskolebarn. Det er både mye moro, masse kreativitet og litt alvor på samme tid. Målet er å fremme kreativitet – og at barn skal få oppleve å være kreative ideskapere, innovatører og entreprenører.

Universitetetsstudenter leder prosessen fra start til slutt. Men gjennom hele prosessen er det barnet som plasseres i den skapende og avgjørende rollen i en realisering av deres egen drømmemaskin.

Når maskinene er realiserte blir det en egen MyMachine-utstilling. Her vises alt av tegninger og skisser fra idefasen. I tillegg vil barna bli presentert for fungerende prototyper av maskinene sine. Dette blir en «vennligst-rør-og-prøv»-utstilling. Utstillingen vil også være åpen for studentene, foreldre og det allmenne publikum. Hvem vet – kanskje vil noen av ideene også kunne bli kommersielt levedyktige produkter i etterkant av utstillingen?
De ferdige maskinene vil gå tilbake til skolene når prosjektet er gjennomført.

MyMachine Norway administreres og ledes av Senter for ung kunst og kultur ved Universitetet i Agder. Prosjektet finansieres av stiftelsen Cultiva.

Adresse:
Telefonnummer: 38142018
By: Kristiansand


Nærliggende lignende selskaper
Agder Vitenskapsakademi Agder Vitenskapsakademi 421 meter Agder Vitenskapsakademi offers English-language studies in medicine, dentistry, phys...
Purify As Purify As 2 km Development Company
BlastManager As BlastManager As 5 km Veldig hyggelig gjeng.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler