facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Myrkdalen Camping

Myrkdalen Camping

Info

Naturskjønn camping plass midt i vakre Myrkdalen. Gode tur og fiskemuligheiter om sommaren. Kort veg til alpint annlegg om vinteren. Oppkjørde skiløyper frå plassen og ut i lysløypa.
Campingen har hytter for utleige sommar og vinter.

Adresse: Flisramsvegen 45, 5713 Vossestrand
Telefonnummer: +47 951 46 472
moc.liamtoh@gnipmacneladkrym
By: Vossestrand
Rute: Flisramsvegen 45
Postnummer: 5713



relaterte søk: myrkdalen camping no, myrkdalen hotel, voss camping, fast campingplass voss, flatlandsmo camping, camping vossestrand, oppheim camping, opheim camping
Nærliggende lignende selskaper
Taulen Camping Taulen Camping 9 km Var der for to år siden. Hyggelig betjening. Veldig slitt sanitæranlegg. Campingplass...
Anmeldelser
Hytta er vel utstyrt og ligger koselig ved en bekk. Prisen er veldig godt.Rom: 5/5
Ledig hytte når vi ankom. Hyggelig betjening. Kom på motorsykkel, og hadde lite bagasje. Traff en hyggelig fastboende gjest som vartet opp med nytraktet kaffe på morgenkvisten i en herlig soloppgang! For en start på dagen! :
Kom til Voss sent på kvelden. Campingplassen var stengt, vi ringte og snakket med en hyggelig dame som heter Bjørg og fikk beskjed om å parkere å koble på strøm på bobilen og kan bare vippset betaling og vi fikk også wifi passordet på sms . Kjempebra service. Felles anlegget på camping plassen var rent og pent med dusj og kjøkken. Og bra beliggenhet. Anbefale plassen på det varmeste. Og vi vil gjerne komme tilbake hvis muligheten byr seg
Veldig ryddig og ren plass. Selv hyttene med lavest standard var innbydende og trivelige. Veldig rent i fellesarealer skulle ønske det var en liten lekeplass på stedet, men ungene hadde likevel god plass å boltre seg på til lek :
Kjembra beliggenhet til skitrekk og turløyper. God plass og rolig stemning om du kommer med campingvogn eller leier hytte. Har prøvd ut begge hyttetypene som er tilgjengelig og er mektig imponert over hvor moderne og komfortabelt det er. Fasilitetene er akkurat slik man vil ha det og man føler ikke man mangler noe.
Sov en natt i telt her. Veldig fin beliggenhet, koselig personale og gode priser. Gode og rene lokaler til å lage mat og dusje. Kommer gjerne tilbake ved en senere anledning!
Koselig hytte nr.4 - fire senger som var ren, lys og koselig. Høy standard på sanitærfasilitetene. Reneste campingplassen vi har vært på! Elva bød også på god fangst etter få timers innsats . Denne campingplassen anbefales på det varmeste!
En fin og koselig campingplass. Hovedsakelig fastboende, men har noen plasser for tilreisende campingvogner og bobiler. God plass til telt. Fine fasiliteter og grei pris på dusj 5 kr for 3 min. Koselig resepsjon som også selger is. Eneste minus er at det ikke er en lekeplass eller noen lekeapparater til de minste.
Har bodd i en av campinghyttene ved en anledning. Meget ryddig og greit. Ved et par anledninger har jeg benyttet sanitæranlegget når jeg har vært i området med bobil. Bruk av sanitæranlegg er selvfølgelig avklart med eier først. Har kun positive tilbakemeldinger om plassen og folka som driver stedet.
Flott liten campingplass med hyggelige eiere. Det er mange som har fast plass der, men vi var nesten alene når vi var der. Kommer gjerne tilbake
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler