facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Mysenbyen

Mysenbyen

Info

Mysens sentrumsforening. www.mysenbyen.no

Historie

Om Mysenbyen AS

Mysenbyen AS er en handelsstandsforening som ble etablert 30. mars 1998. Medlemsmassen består av næringsdrivende fra bank/forsikring, handlende, gårdeiere, servicenæringen og Mysen videregående skole.

Mysenbyen AS arrangerer en rekke aktiviteter som for eksempel Damenes aften, Sommerdager, Bygdas dag», Julegateåpning, Musikkens dag og Mysen filmfestival.

I tillegg til å arrangere aktiviteter i Mysen, som for så har Mysenbyen en rekke andre viktige oppgaver:

– Mysenbyen AS skal opparbeide et godt forhold til næringsdrivende og Eidsberg kommune for sammen å løfte Mysen sentrum og Eidsberg kommune til en trivelig by/kommune å bo i, besøke og arbeide i. Mysenbyen har også en viktig røst i høringsprosesser i kommunen.

– Mysenbyen AS skal arbeide aktivt for konsentrert handel og servicefunksjoner i sentrum, samt bedre tilgjengeligheten gjennom tilpassing av åpningstider og bedre parkeringsforholdene.

– Mysenbyen AS skal utarbeide og iverksette interessante markedsføringstiltak som kan gi en positiv opplevelse for publikum.

Om medlemmene

Mysenbyen AS består av over 100 medlemmer fra de fleste bransjer. I tillegg til butikker i handelsstanden og servicenæringen, er også gårdeiere medlemmer i Mysenbyen. Vi har også et nært samarbeid med bank, forsikringsselskap, lokalavisen og ikke minst Mysen videregående skole.

Alle som driver forretning eller annen virksomhet i Mysen & omegn har mulighet til å bli medlemmer. Mysenbyen arrangerer medlemsmøter 3-4 ganger i året, og her kan alle medlemmer og ansatte delta. Dette er et fint forum for å møte kollegaer og likesinnede for å prate om erfaringer eller tips. Kanskje er du nystartet i Mysen og trenger noen oppstartstips?


Om styret

Styret i Mysenbyen AS skal bestå av personer fra medlemsmassen og Eidsberg kommune. Styret skal representere mangfoldet i medlemsmassen, det være seg gårdeiere, butikkdrivere, bank, forsikring, skole og kommune. Sammen med daglig leder arrangeres styremøter ca. 6 ganger i året.

Adresse: 1850 Mysen, Norway
By: Mysen
Postnummer: 1850



relaterte søk: mysenbyen 2018, åpningstider korterud mysen, my dager mysen, butikker mysen, julegateåpning mysen 2017, bygdas dag mysen 2017, hva skjer i mysen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler