facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nøklevann Ro- og Padleklubb NRPK

Nøklevann Ro- og Padleklubb NRPK

Info

Nøklevann ro- og padleklubb er Norges største padleklubb med ca. 3000 medlemmer.

NRPK er i dag et populært tilbud til familier og enkeltpersoner i nærmiljøet. Flertallet av klubbens medlemmer benytter seg av tilbudet til rekreasjon.

Historie

Nøklevann ro- og padleklubb (NRPK) ble stiftet på Rustadsaga i februar 1988 etter et initiativ fra ledende personer innen ro- og padlemiljøet i Oslo. Initiativet ble tatt 21. desember 1987 og det er denne datoen som er blitt stående som stiftelsesdatoen. Hensikten med opprettelsen var fra stifternes side å legge forholdene til rette for roing og padling på Nøklevann.

Klubbens formål er tredelt:

Å tilrettelegge for roing og padling på Nøklevann, også for funksjonshemmede
Å drive idrett organisert i Norges Idrettsforbund
Å jobbe aktivt for å bevare Nøklevann som et friluftsområde til nytte for lokalbefolkningen i omegnen


Klubbens lov bygger på lovnormen til Norges Idrettsforbund. Klubben er medlem av Norges Idrettsforbund gjennom Oslo Idrettskrets og er også medlem i de to særforbundene Norges Roforbund og Norges Padleforbund.

Organisering

Klubben er organisert med et styre, valgkomite og to revisorer. Ulike komiteer og utvalg oppnevnes etter behov av årsmøte eller styre. Presentasjonen av det sittende styret finner du i menyen under 'Hvem er hvem'.

Klubbtilbud

NRPK er i dag et populært tilbud til familier og enkeltpersoner i nærmiljøet. Flertallet av klubbens medlemmer benytter seg av tilbudet til rekreasjon.

Grunntilbudet til alle medlemmene er muligheten til å benytte klubbens materiell på Nøklevann innenfor sesongens åpningstider. Man kan da få hjelp til å ta materiellet ut og inn samt få råd og hjelp av vaktene ved valg av materiell.

På flotte sommerdager med stor etterspørsel kan utlånstiden bli begrenset til tre timer. Vaktene styrer dette.

Klubben disponerer vel 120 båter: kanoer, kajakker og robåter+ SUP-brett.
De aller fleste båtene kan brukes av alle, også nybegynnere.
Vi har i tillegg noen mer avanserte båter for viderekomne.
Klubben har årer og vester i godt utvalg.

For informasjon om kurs, se under menyvalget Kurs. Vi har for tiden ikke tilbud til dem som ønsker omfattende instruksjon og fellestrening i padling. Vi har heller ikke tilbud til roere som ønsker omfattende instruksjon og fellestrening. Grunnleggende instruksjon kan bli gitt ved henvendelse til ro-ansvarlig.

Funksjonshemmede

Det er fullt mulig å ta seg frem med rullestol til klubbanlegget. Klubben har en personløfter som er montert på sementbrygga. Vi har båter som er godt egnet for funksjonshemmede. I tillegg til robåter og kanoer har vi også noen stabile og romslige en- og tomannskajakker. For tiden har vi ikke noe organisert tilbud om ledsagerhjelp og/eller annen praktisk bistand enn den ordinære vaktordningen. Ved behov utover dette, ta kontakt med en av oss i styret, så ser vi hva vi kan få til.

Ønsker du egen nøkkel til klubbanlegget?

Alle som får nøkkel til klubbens anlegg må også være villig til å gå inn og være vakt i klubbens åpningstid. Som innehaver av nøkkel vil du kunne bruke klubbens utstyr utenom åpningstidene. Utstyret kan kun brukes på Nøklevann.

Les mer om nøkkelvaktrollen i dokumentet 'Ønsker du nøkkel til klubben?', øverst til høyre på denne siden.

Styrets nøkkelvaktgruppe vurderer hver sesong hvor mange nøkkelvakter klubben har behov for. Ved behov annonseres det etter nye vakter.

Styret har innført midlertidig stans i utdeling av nye nøkler.

Klubbforsikring

?If? klubbforsikring gir alle klubbens betalende medlemmer forsikring ved idrettsskade under organisert idrettsutøvelse. ?If?s klubbforsikring er i samarbeid med Norges Idrettsforbund og Olympiske komité. Forsikringen dekker blant annet ulykkesskade under reise og opphold i forbindelse med organisert idrettsutøvelse.

Blant hovedvilkårene for forsikringen gjelder bruk av vest og at skadetilfeller må meldes til ?If? snarest mulig etter en skade. Dette skal gjøres på eget skjema, og en må oppsøke lege og følge legens anvisninger. Vi ber om at styret blir orientert senest samtidig med melding til ?If?.

Vilkår for medlemskap

Klubbens medlemmer forplikter seg til å utøve sin ro- og padlevirksomhet i henhold til klubbens medlemsregler.
Medlemskort

Med giroen følger medlemskort til NRPK. Kortet er bare gyldig når det er påført kvittering for betalt kontingent, navn på medlem og årstall. Dersom du betaler med brevgiro eller gjennom nettbank må du huske å krysse av for at du skal ha kvittering.

Medlemskortet må vises uoppfordret til en av vaktene før materiellet tas ut på brygga. Vaktene kjenner naturlig nok ikke alle klubbens medlemmer. Har du ikke gyldig medlemskort, kan vaktene nekte deg å ta ut materiell.

Adresse: Postboks 37, 0621 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Postboks 37
Postnummer: 0621



relaterte søk: NRPK Facebook, Eykt NRPK no, Våttkortstigen
Anmeldelser
Nydelig sted sør i vannet.
Kjenner ikke til klubben, men veldig fin plass for plasking, bading og svømming.
Flott sted å padle,grei betjening,minus at endel kajakker er ute av drift.
Ett ideelt sted for å gå tur med hunden og familien. Flott natur, du kan bade i Nøklevann, grille og telte. Ett utrolig flott sted som bare må oppleves om du er i Oslo området. Anbefales på det sterkeste.
Kjempe sted, drives godt.
Virker å være et flott sted. Kjenner ikke stedet og drivere godt nok. Veldig flott vann i Østmarka.
Meget flott her kan man låne kano fór billig penge.
Et fantastisk treningstilbud i vakre og trygge omgivelser. Kajakkpadling er godd trening!!
Nydelig sted.
Bra bade sted
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nøklevann Ro- og Padleklubb NRPK.

Oslo ıdrettsklubb

åpningstider, plassering. Postboks 37 oslo amatøridrettslag kart bykart, satellitt visning. Nøklevann Ro- og Padleklubb NRPK adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nøklevann Ro- og Padleklubb NRPK. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nøklevann Ro- og Padleklubb NRPK med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bøler IF Fotball Bøler IF Fotball 1 km Velkommen til Bøler Fotball! Vi er en gruppe i Bøler Idrettsforening i Oslo, bydel Øs...
Viqueens Spirit Viqueens Spirit 1 km Fikk trene hos VIQUEENS før stor konkurranse Topp service
FK Fortuna Oslo FK Fortuna Oslo 1 km FK Fortuna Oslo
Lambertseter Bryteklubb Lambertseter Bryteklubb 2 km Fantastiske lokaler! Styrkerommet er verdensklasse!!!!!
Lambertseter IF Allidrett Lambertseter IF Allidrett 2 km Barneidrett / idrettsskole for barn i alder 4 - 9 år.
Lambertseter Svømmeklubb Lambertseter Svømmeklubb 2 km Klubben er så opptatt av å følge egne lærings rutiner at de klarer å ta lysten fra vå...
Abildsø IL Abildsø IL 2 km Offisiell side for Abildsø IL
Oslo Undervannshockey Akkaren Oslo Undervannshockey Akkaren 3 km Undervannshockey spilles i Oslo! Vi spiller på fredag kl. 20.00-21.30 på Lambertset...
Oppsal Taekwondoklubb Oppsal Taekwondoklubb 3 km Dette er et veldrevet idrettslag som er eid av medlemmene. Instruktørene er profesjon...
Next Level Motocross Team Next Level Motocross Team 3 km NEXT LEVEL MOTOCROSS TEAM Et klubbteam i Oslo Motorsport Klubb -Kunnskap -Forutsig...
Nordstrand IF Fotball Nordstrand IF Fotball 3 km Velkommen til Nordstrand IF Fotball sin offisielle facebookside. Her finner du alt du...
Nordstrand IF Håndball Herrer Nordstrand IF Håndball Herrer 3 km Nordstrand IF Håndball Herrer
Nordstrand IF Håndball J03 Nordstrand IF Håndball J03 3 km Her legger vi ut informasjon om supergruppa til NIF Håndball Jenter 2003!
Manglerud Star ishockey Manglerud Star ishockey 3 km Manglerud Star Ishockeys offisielle facebookside!
IL Manglerud Star Fotball IL Manglerud Star Fotball 3 km Fin fotballhall men litt varm.
Klemetsrud IL Bordtennis Klemetsrud IL Bordtennis 3 km Litt sliten fotball anlegg. Som lune blitt MY bedre med lit innsats fra bydelen og ko...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler