facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nærøy Tuning

Nærøy Tuning

Info

Tuning/Optimalisering av bilen Ecu, For bedre Ytelse og mindre forbruk. Husk at fordelen med å bruke et lokalt firma er mange!

Historie

Velkommen til Nærøy Tuning
Vi ufører Tuning/Chiptuning/optimalisering. vi kan også skreddersy oppsett etter eget ønske og egr/dpf off filer :)

Vi leverer tuning fra en av verdens største leverandør av chip tuning til personbil og kan skreddersy filer til din bil og ønske.

Ring eller Sms MED reg nr til oss for pris eller spørsmål om din bil :)
97549046 (Tor Willy Nærøy)

Vi optimaliserer softwaren til bilen i forhold til de faktiske forhold, samt at vi optimaliserer der hvor fabrikantene kanskje ikke har den fulle oversikten.
Siden 1997 har våre ingeniører testet både våre verktøy og tuningsoftware, slik at vi kan i dag tilby produkter av meget høy kvalitet.
Alle våre softwaretuninger er testet på rullende landevei, og kan i mange tilfeller leveres med egen TÜV godkjenning. All vår tuning foregår over enten diagnoseporten eller direkte på hjernen. Dette betyr at arbeidet er rent og raskt, normalt innenfor noen få timer.
Vi har de siste årene satset mye på å utvikle en tuning som sparer drivstoff, og som kan benyttes i land hvor man har ”hestekreft” avgift.
Dette betyr at vi nå kan tilby vår OptiEco tuning i Norge uten at bileier får en ekstra regning fra myndighetene. OptiEco gir bare maksimalt 10% økning i hestekrefter, mens dreiemomentet kan heves opp til 30% uten avgiftsøkning for bileier.
Utover dette tilbyr vi selvfølgelig vanlig ”Power-tuning” med økning i hestekrefter med opptil 35% og 30% i dreiemoment.
Begge alternativer gir reduksjon i eksos utslipp samt at drivstoff-forbruket kan synke med opptil 10-20% (avhengig av bil og drivstofftype).
Vi benytter INGEN ”Power bokser” som aldri kan gi riktig informasjon til bilens hjerne – vi endrer hjernens software i stedet!

Vår oppgave

Tuning/Chiptuning/optimalisering av personbile

Etikett

Nærøy Tuning
Indre nærøy,
7944 Rørvik

Produkter

Chiptuning, Optimalisering, tuning, preformance

Adresse: indre nærøy, 7944 Rørvik
Telefonnummer: 97549046
ten.ecnamrofrepdbo@yorean
By: Rørvik
Rute: indre nærøy
Postnummer: 7944


åpningstider

Mandag: 13:00 - 22:00
Tirsdag: 13:00 - 22:00
Onsdag: 13:00 - 22:00
Torsdag: 14:00 - 22:00
Fredag: 10:00 - 22:00
Lørdag: 10:00 - 16:00
Søndag: 10:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Lorentsen Mekaniske Lorentsen Mekaniske 355 meter Lorentsen Racing
Rørvik ladestasjon Rørvik ladestasjon 455 meter Ladestasjon for Hybrid og El-Biler. Også med Hurtig-ladere.
Sjøsterk As Sjøsterk As 795 meter
Rasken Rasken 15 km 35 Fotings linebåt.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler