facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nærbakst AS

Nærbakst AS

Info

Bakeri og Konditori

Historie

Nærbakst eier, driver og utvikler lokale bakerier. Ferske bakervarer produseres og leveres hver dag, og for oss er det viktig at det skjer lokalt.

På denne måten kan vi opprettholde lokale tradisjoner og produkter og levere ferske baker- og konditorvarer til lokalmarkedene nær hvert bakeri.

Hvert bakeri i Nærbakst står for daglig drift og virksomhet. Det betyr at salg, kundebehandling, ordremottak, produksjon og distribusjon skjer lokalt. Nærbakst sørger for rasjonelle løsninger og kompetanse innenfor IT, økonomi. fakturering, kvalitetssikring, markedsføring og produktutvikling.

I 2010 har vi bakerier som betjener lokalmarkedene i Akershus, Oslo, Nedre Buskerud, Vestfold, Telemark, Rogaland, Sunnmøre og Sør-Trøndelag.

Våre kunder er dagligvareforretninger, kiosker, hoteller, restauranter, sykehus, skoler og kantiner.

Når du spiser et produkt fra Nærbakst, skal det smake godt. Våre bakere og konditorer har fagkunnskap og omtanke for produktene, og sørger hver kveld og natt for at kunden skal bli fornøyd.

Nærbakst AS ble etablert i 1997 og er medlem av Din Baker – landets eneste landsdekkende kjede av bakerier.

Adresse: Nye Vakås Vei 8, 1395 Hvalstad, Akershus, Norway
Telefonnummer: 23 26 40 00
By: Hvalstad
Rute: Nye Vakås Vei 8
Postnummer: 1395



relaterte søk: Nærbakst Oslo, Morgenlevering
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler