facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nærings- og fiskeridepartementet (Norge)

Nærings- og fiskeridepartementet (Norge)

Info

Nærings- og fiskeridepartementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Historie

I henhold til norsk lov, har vi ikke mulighet til å behandle enkeltsaker på Facebook. Har du en enkeltsak som du ønsker at Nærings- og fiskeridepartementet skal behandle, ber vi deg om å kontakte oss på [email protected] eller på telefon +47 22 24 90 90.

Veggen er åpen for alle. Vi ber deg tenke gjennom hvilke opplysninger du legger ut. Ta vare på ditt eget og andres privatliv.

Nærings- og fiskeridepartementet forbeholder seg retten til, uten ytterligere forvarsel, å slette innlegg som oppfattes som støtende, krenkende, truende eller på annen måte representerer uakseptable former for ytringer. Dette inkluderer, men begrenser seg ikke til, ytringer som vurderes å være ærekrenkende, pornografiske eller rasistiske.

Kommentarer skal heller ikke brukes til kommersiell markedsføring. Nærings- og fiskeridepartementet står ikke ansvarlig for innhold på eksterne sider som det lenkes til fra Facebook.

Adresse: Kongens gate 8, 0153 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 22 24 90 90
By: Oslo
Rute: Kongens gate 8
Postnummer: 0153


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: nærings og fiskeridepartementet logo, nærings og fiskeridepartementet avdelinger, nærings og fiskeridepartementet organisasjonskart, nfd, nærings >- og fiskeridepartementet, handelsdepartementet, staten ved nærings og fiskeridepartementet, næringsminister 2019
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Nærings- og fiskeridepartementet (Norge). Kongens gate 8 kart bykart, satellitt visning. Nærings- og fiskeridepartementet (Norge) adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Nærings- og fiskeridepartementet (Norge). På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Nærings- og fiskeridepartementet (Norge) med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler