facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Nøtterøy Familiecamping Fjærholmen

Nøtterøy Familiecamping Fjærholmen

Info

Nøtterøy Familiecamping Fjærholmen har en idyllisk beliggenhet ved sjøen, ca. 6 km fra Tønsberg sentrum. Campingen har plass til ca. 120 campingvogner og telt. Plassen har også 7 koselige campinghytter a 15 m2 og 1 større hytte med eget soverom.

Historie

Servicebygg med dusjer, WC, grovkjøkken og vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel. Delvis tilrettelagt for bevegelseshemmede. Storkiosk.

Det er forøvrig meget gode bade- og turmuligheter.

Det er lettest å ta kontakt over mail, eller på tlf. Da vi ikke alltid sitter på facebook. Mailadresse [email protected], tlf 333 85 143



"Fjærholmen har en idyllisk beliggenhet ved sjøen, ca. 6 km fra Tønsberg sentrum. Campingplassen har som nærmeste nabo nabo Tønsberg Seilforening.Nøtterøy Familiecamping Fjærholmen har plass til ca. 120 campingvogner og telt.Plassen har også 7 campinghytter a 15 m2 og 1 større hytte med eget soverom. Servicebygg med dusjer, WC, grovkjøkken og vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel. Campingplassen er delvis tilrettelagt for funksjonshemmede, og har storkiosk.Det er forøvrig meget gode bade- og turmuligheter."
Adresse: Fjærholmveien 170, 3132 Tønsberg, Norway
Telefonnummer: 333 85 143
on.nemlohreajf@tsop
By: Tønsberg
Rute: Fjærholmveien 170
Postnummer: 3132


åpningstider

Mandag: 08:00 - 22:00
Tirsdag: 08:00 - 22:00
Onsdag: 08:00 - 22:00
Torsdag: 08:00 - 22:00
Fredag: 08:00 - 22:00
Lørdag: 08:00 - 22:00
Søndag: 08:00 - 22:00


relaterte søk: fjærholmen camping hytter, furustrand camping, ørastranda camping, camping vestfold, camping tønsberg, fjærholmen tønsberg, skallevold camping, camping tjøme
Nærliggende lignende selskaper
Jarlsø Jarlsø 2 km Oversatt av Google En vakker øy Original Piękna wysepka
Furustrand Camping Furustrand Camping 6 km Veldig koselig sted. De som betjente resepsjonen kan servicen sin Bra renhold på serv...
Furustrand Camping As Furustrand Camping As 6 km Fin camping rent og gode tur muligheter
Stange Gård Stange Gård 7 km Pålegget smaker sååååå godt! Elsker det.
Skallevold familie camping Skallevold familie camping 8 km Hadde hatt en booking på Skallevold camping i tre mnd cirka. To uker før flyttet jeg ...
Anmeldelser
Koselig liten campingplass hvor man får anvist plass. Rent sanitæranlegg, men få toaletter med kun 1 vask. 3 dusjer som var rene, men litt trange, så vi stod over. Ligger idyllisk til med seilbåtforening på ene siden og lang, offentlig strand på andre siden og ca 2km til Sparbutikk. Hyggelig betjening.
Dårlig gammalt sanitæranlegg. Kunne hatt ein leikeplass på område. Bra strand.
Var på koslig grillings hos noen som lå der.
Koselig og barnevennlig strand. Flott plass å være for store og små.
Kan anbefales å ta en tur innom her fin plass, med gode muligheter for både tur, bading og fiske. Helt standard sanitæranlegg og egen plass for tømming av septiktank og gråvann.
En potensiell perle.. Veldig fint her, men renholdet er totalt fraværende, veldig skittent på sanitæranlegget. Kunne klippa litt gress rundt vognene også.. Denne plassen med sin plasering kunne fint fått 5 stjerner om det hadde vært litt mere orden her for plasseringen av plassen er 5 stjerners.Service: 3/5
For en idyllisk plass, kjempeflott beliggenhet og område rundt campingplassen! Er en 5-stjernes campingplass med tanke på beliggenhet og område, MEN, ja det er ett stort MEN... Serviceanlegget er helt forferdelig, renholdet er fraværende, kan ikke se at det har blitt vasket ordentlig her på mange dager... I dusjen ligger det store hårballer i sluken, det er møkkete på gulvet og doene tror jeg ikke har blitt vasket på lenge... Kunne fint reist hit flere ganger med tanke på beliggenhet, men når hygienen og renholdet er så dårlig så frister det ikke i det hele tatt å komme tilbake hit... Som sagt, Fjærholmen hadde lett hatt 5 stjerner med tanke på beliggenhet og område, men renhold, serviceanlegg og hygienen trekker kraftig ned... Håper det blir fikset på så vi kanskje kan reise hit igjen en annen gang!
Sand, fjell eller gress kan du velge når du skal nyte strandlivet noen timer. Toaletter, dusj og vask er tilgjengelig. Fin liten lekeplass til de små. Stor gressplen som er artig å spille fotball eller andre leker. Kiosk med bra utvalg. Sandvolleyballbane lenger opp og muligheter for camping/telt. 2 flytebrygger og 2 andre brygger. Eneste som er minus er vel at det er en del steiner i grunna før du kommer til sanden. Fjærholmen passer for liten og storGod sommer!
Nydelig beliggenhet ved stor strand. Renholdet var svært dårlig. Burde vært vasket flere ganger for dagen med så stort belegg.
Grei plass, men det elektriske anlegget bør utbedres. Mange kontakter som ikke virker. Dårlig merking av plasser selv om de liksom skal være merket. Litt langt til lekeplassen. Pluss er gratis dusj og strøm.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler